Haberler

Harb-iş Sendikasından Melikgazi Belediyesine Ziyaret

Türk Harb-iş Sendikası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a Nezaket Ziyaretinde Bulunarak Yeni Yönetim Kurulu Olarak Yapacakları Faaliyetler Hakkında Bilgiler Verdiler.

Türk Harb-İş Sendikası Kayseri Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni yönetim kurulu olarak yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.

Şube Başkanı Ahmet Vekli, Genel sekreter Mehmet Kalıtekin ve Mali Sekreter Mahmut Balcı tarafından gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ahmet Vekli, Haziran ayında yapılan genel kurulda üyelerin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçildiğini hatırlatarak, yönetime yeni seçilen arkadaşlarla birlikte zaman zaman sorunlarını ve istekleri aktarabilmek için yöneticilerini ziyaret ettiklerini kaydetti.

Kayseri’deki belediyecilik anlayışının Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Başkan Ahmet Vekli, ”yapılan bütün çalışmaları büyük bir dikkat ve titizlikle incelediğimiz vakit, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve diğer kuruluşların bu şehrin kalkınması için el birliği ile hareket etmesi bizi son derece mutlu etmektedir” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendika başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Vekli ve yönetime seçilen diğer arkadaşları kutladı. Başkan Büyükkılıç, “Bu şehir hepimizin. Şehrimizin her alanda gelişmesi, adından en iyi şekilde söz ettirmesi için belediyeler olarak üzerimize düşen görevlerimizi birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gayret ve azimle sürdürüyoruz. Şehrimizin bu güzel insanlarına ne kadar hizmet etsek azdır. Onun içindir ki daha güzel, daha temiz, daha yeşil, daha modern ve en önemlisi yaşanılabilir bir Kayseri ilkesi ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

(SE-SE-Y)

07.11.2007 18:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title