Haberler

Harabe Durumundaki Depolara Maski Eli Değdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı'nda 53 içme suyu deposu ile 48 terfi binasındaki tadilat çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlara daha sağlıklı su ulaştırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı içme suyu sistemleri için çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Köprübaşı'nda yürütülen içme suyu depolarındaki tadilat çalışmaları tamamlandı. İlçede 53 adet içme suyu deposu ile 48 adet terfi binasının bakım onarımı yapıldı. Depolarda, yalıtım sistemlerinden fayans döşemelerine, vana değişimlerinden dış cephe bakımlarına kadar birçok çalışmaya imza atıldı. Daha korunaklı içme suyu depoları için himaye çitleri ile çevrilen depolar, vatandaşların hizmetine sunuldu.

"NERDEN BAKARSANIZ DEPOMUZUN GÜZELLİĞİ GÖRÜNÜYOR"

MASKİ'nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirten Armağan Mahalle Muhtarı Nevzat Ünlü, "İçme suyu depomuz bayağı kötü olmuştu. Depomuzun yıpranmış ve eski hali mahallemizin görüntüsünü bozmuştu. Bu durumdan çok rahatsızdık. MASKİ yetkilileri durum müdahale ederek depomuzun bakım onarımını yaptılar. Deponun içi dışı boyanarak tertemiz oldu. Deponun dışındaki boruların vanaları yenilendi. Depo sorunumuz ortadan kalktı. Şu anda nerden bakarsanız bakın depomuzun güzelliği her yerden görünüyor. Mahallemize yenilikler geldiği zaman biz çok mutlu oluyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"30 YILLIK DEPOLARIMIZ IŞIL IŞIL OLDU"

Rağıllar Mahalle Muhtarı Ahmet Yılmaz, "Mahallemizde bulunan 30 yıllık içme suyu depomuz çok eski ve yıpranmıştı. Sağolsun MASKİ, depomuza bakım onarım yaptı. Hangi sıkıntımız olursa olsun Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ her zaman bizim yanımızda oldu. Depomuzun içi dışı boyanarak İyice temizlendi. 30 yıllık depomuz ışıl ışıl oldu. Alt yapı projesinin de bir an önce hayata geçmesini istiyoruz. Alt yapı bittiği zaman mahallemiz şehir gibi olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

"DEPOLARIMIZ HARABE GİBİYDİ"

Akçaalan Mahalle Muhtarı Ahmet Demirkol, "Mahallemizde iki adet içme suyu deposu bulunuyor. Depolarımız çok eski ve bakımsızdı. Resmen harabe gibiydi. Bu zamana kadar kendi imkanlarımızla ayakta tutmaya çalıştık. MASKİ geldi, mahallemiz güzelleşti. Hemen bakım onarım çalışmaları yaparak depolarımızı yenilediler. Ayrıca depolarımıza fayans döşenerek iç ve dış boyama yapıldı. Şimdi depolarımız çok sağlıklı oldu ve içimize sindi. MASKİ'nin çalışmalarından çok memnunuz. Bizleri de unutmayıp mahallemize hizmet getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Cengiz Ergün Köprübaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title