Haberler

Hapsi İstenen Çağla Şıkel'i Korku Sardı: Çocuklarımın Öğrenmesini İstemiyorum

Güncelleme:

Sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla 3 ile 5 yıl arasında hapsi istenen Çağla Şıkel, "Çocuklarımın haberi yok. Öğrenmelerini istemiyorum" dedi.

2013 yılında sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla 3 ile 5 yıl arasında hapis cezasıyla karşı karşıya olan manken Çağla Şıkel, Maslak 1453 içerisindeki bir mekanda görüntülendi.

"DAHA FAZLA CÜMLE KURMAMA GEREK YOK"

Muhabirlerin "Hakkınızda vergi kaçırdığınız yönünde haberler var. Doğru mu?" şeklindeki sorusuna Şıkel, "Arkadaşlar daha sonra konuşalım. Gereken açıklamayı avukatım yaptı. Daha fazla cümle kurmama gerek yok. İyi geceler" cevabını verdi.

"ÇOCUKLARIMIN ÖĞRENMESİNİ İSTEMİYORUM"

"Peki oğlunuz Kuzey ve Uzay, hakkınızda çıkan hapis cezası iddialarını öğrendiler mi?" sorusu üzerine ise Şıkel, "Çocuklarımın tabii ki haberi yok. Onların öğrenmesini istemiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Maslak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (37)

dövizci hamdi:

yakında yeni bir dolarını boz kampanyası yaparlarmı. 2016 yılında 200 dolar bozup getirene yemek, traş bedava diyen esnaf arkadaşlar yeni bir kampanya yapılsınmı. vatandaşta dolar birikmiştir bayagı. hazır dolar 4 tl yi buldu, benzin, mazot desen fırladı. eh malum yüzde 7 büyümede var. siyasetçilerimizden nolur bir kampanya daha isteyin vatandaş dolar almaktan yoruldu.

5
44
yanıtYanıtla
mert:

kusura bakmasın kimse en cimri insanlar ne arasan bu gibilerde bulursun hayatları show ve bedava

41
1
yanıtYanıtla
Hakan yavuz:

Sevgili arkadaşlar yatarım yok.. Çünkü devlet 2016 dan önce işlenen suçlara 5 yıllık kismi af getirmişti .. Düştüğünde dışarda kalıyor..evrak isleri gel git biakc gün sürer hepsi bu...

1
32
yanıtYanıtla
kutaybe:

nekadar naylon fatura bulursa bulsun ne kadar vergi kaçırırsa kaçırsın sıkıntı yok yatmaz korkmayın kanunda yatmak yok. faturayı çıkart kdv yi öde hikaye bunlar haber bulamamışlar. zaten türkiyedeki yüzde 70 lik vergi kaçırıyor.

4
27
yanıtYanıtla
Burak eser:

Dizi programlar tutmadı reklam yapmk için bu hapise girmek moda oldu artık yazarlık yolda dizi film girerkn yazın çıkınca yazın kadın köşeyi dönsün.alişanda gereksiz bu kadında ...ülkede böyle çok var dewam reklamını yapın....

23
0
yanıtYanıtla
Ad:

Dürüs vatandas olun memur tasaron gibi verginizi ödeyin bu ulkede bunlardan baska dürüs vergi ödeyen yok

21
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Herkez bir gün layik olduğu yere boylayacak ve yaptiklarınì

17
1
yanıtYanıtla
HAYDAR:

FAKIRI BIR ELEKTIRIK FATURASINDAN CEZALANDIRAN DEVLET BUKARIYI ESGECMEZ GALIBA YETIMIN SEHIDIN GAZININ HAKKINI YIYEN VE CALANLAR CEZASINI CEKMELI HEMDE IKIKAT ADALET ISINI BILIR GEREGIYAPILIR

17
0
yanıtYanıtla
Tarkan:

Bunlar sonradan görmus insanlar olduklari icin cebleri nekadar dolu olsa da bile gözleri hicbir zaman doymadigi icin belirli bir servete sahip olsalar bile ne götürebilsem götüreyim diyorlar

10
1
yanıtYanıtla
vay yavrum vay:

bu ne ki büyüyünce nelerini görürler int den

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title