Haberler

Hapis Kararı Onandı

Ünlü Lpopçu Gökhan Özen ve Arkadaşları Kadıköy'de Bir Kuaförü Darp Ettikleri Gerekçesiyle Verilen Hapis Kararı Onandı

ÜNLÜ LPOPÇU GÖKHAN ÖZEN VE ARKADAŞLARI KADIKÖY'DE BİR KUAFÖRÜ DARP ETTİKLERİ GEREKÇESİYLE VERİLEN HAPİS KARARI ONANDI

Yargıtay 8. Ceza Dairesi, Kadıköy'de kuaför Mehmet Gülsüm'ün dövülmesiyle ilgili şarkıcı Gökhan Özen'e verilen 10 ay hapis cezasının ertelenmesine ilişkin yerel mahkeme kararını onadı.

Kadıköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Kadıköy'de kuaför Mehmet Gülsüm'ün dövülmesine ilişkin şarkıcı Gökhan Özen'in de aralarında bulunduğu 5 sanık hakkında 10 ay hapis cezası vermiş ve cezayı ertelemişti.

Kararın sanıklar tarafından temyiz edilmesi üzerine dosyayı inceleyen Yargıtay 8. Ceza Dairesi, yerel mahkeme kararını yerinde buldu. Daire, Özen ve diğer sanıklara verilen cezayı az buldu ancak, aleyhte temyiz olmadığı için yerel mahkeme kararını onadı.

Gökhan Özen ve arkadaşlarının, iş yerine gittikleri kuaför Mehmet Gülsüm'ü oyuncak tabancayla tehdit ettikleri, daha sonra bu kişiyi Gökhan Özen'in cipine bindirerek Kurbağalıdere Mevkii'ne götürdükleri ve 7 gün iş göremeyecek şekilde dövdükleri' iddia edilmişti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title