Haberler

'Hangisi Karısı' Manisa'yı Güldürecek

Güncelleme:

Her ay en az bir ulusal tiyatroyu Manisalılarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mart Ayı Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında, Tiyatro Dünyası Oyuncuları'nın 'Hangisi Karısı' adlı oyunu Manisalı sanatseverlerle buluşturacak.

Manisalıları her ay birbirinden güzel tiyatro oyunları ile buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Hangisi Karısı' adlı tiyatro oyunu 10 Mart Cuma günü tiyatro severlerle buluşacak. Berke Hürcan, Ece Gürsel, Celal Belgil, Can Törtop, Ümmühan Kıldiş, Ferhan Balaban ve Can Mutluca gibi sinema ve tiyatro dünyasının tanınmış isimlerinin rol aldığı komedi türündeki oyun, Manisalı sanatseverleri kahkahaya davet ediyor. Ray Cooney'in yazdığı, Can Törtop'un yönettiği oyunun konusu şöyle; Berke Hüncan, Londra'da bir taksi şoförüdür. Berke'nin birbirinden farklı iki hayatı, Londra'nın farklı bölgelerinde iki evi vardır ve de resmi olarak evli olduğu iki eşi Ümmühan ve Ece. Çok sıkı bir zaman programı yaparak iki evliliğini de hiç şüphe çekmeden devam ettiren Berke, bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü hastanede açar. Hırsızlık olayını araştıran dedektiflerin sorularıyla Berke'nin bütün düzeni bozulmak üzeredir. Üst kat komşusu Can'dan yardım ister. Ancak Can yardım etmekten çok işleri daha da karıştıracaktır. Barbara'nın yeni komşusu Can'ın da dahil olması ile olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

İlçelerde de Sahne Alacak

Oyunun geliri, Manisa Büyükşehir Belediyesinin başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi'ne aktarılacak. Biletlerin Kültür Merkezi'nden temin edilebileceği belirtilirken; oyunun 11 Mart'ta Soma'da, 12 Mart'ta Kırkağaç'ta ve 13 Mart tarihinde de Sarıgöl'de seyircisi ile buluşacağı belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Londra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title