Haberler

Hanefi Bostan: "Tekten Hastanesinden Üyelerimize %30 İndirim"

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd.Doç.Dr.M.Hanefi Bostan, Özel Tekten Hastanesi ile yaptıkları sözleşme gereğince sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarına % 30 indirim uygulanacağını müjdeledi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, Özel Tekten Hastanesi ile yaptıkları sözleşme gereğince sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarına % 30 indirim uygulanacağını müjdeledi.

Bostan yaptığı açıklamada, "Türkiye Kamu Sen İstanbul İl Teşkilatı olarak; İstanbul'da bulunan üyelerimiz ve yakınlarının faydalanması için Bağcılar İlçesinde bulunan Özel Tekten Hastanesi ile bir sözleşme imzaladık. Sözleşme gereği üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları hastanenin ayakta ve yatarak tedavi hizmetlerinden % 30 indirimle faydalanacaklardır" dedi.

Yüzde 30 indirim uygulanacağını belirten Bostan, "Üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları hastanede verilecek tıbbi hizmetlerden; ilaç-sarf malzemeleri, evde bakım hizmetleri, kampanya ve paket fiyatları ile Devlete ödenen 12 TL'lik Katılım Payını hariç %30 indirim yapılacaktır" diye ifade kullandı.

Bostan, "Bu imkanlardan Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikaların (Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Diyanet Vakfı-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Emekli-Sen) İstanbul'daki bütün üyeleri ve birinci derecedeki yakınlarının faydalanma imkanı bulunmaktadır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hanefi Bostan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title