Haberler

Hande Yener, Serdar Ortaç ile Düet Yapacak

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz haziran ayında gece kulübü açan ünlü şarkıcı Hande Yener, işletmenin çok iyi gittiğini, önümüzdeki hafta ise Serdar Ortaç ile birlikte bir şarkıda düet yapacaklarını söyledi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz haziran ayında gece kulübü açan ünlü şarkıcı Hande Yener, işletmenin çok iyi gittiğini, önümüzdeki hafta ise Serdar Ortaç ile birlikte bir şarkıda düet yapacaklarını söyledi.

Bodrum Yalıkavak Mahallesi'nde geçtiğimiz haziran ayında bir kulüp açan ünlü pop sanatçısı Hande Yener, işletmenin çok iyi gittiğini, kar oranını ikiye katladığını söyledi. Yener, "Bayram sonuna kadar sezon devam edecek. Çok harika bir sezon geçiriyoruz. Avrupa'da da duyulduk. Yurt dışından gelen Türkler de çok. Herkes ortamı, buradaki konsepti çok beğendi. Başka teklifler de var. Aklına değişik fikirler de geliyor. Hepsini değerlendireceğim. Eğlence anlayışı bizde çok farklı. Tatile çıkanların mutlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladığımızı düşünüyorum. Bu eğlence trendini yazın da, kışın da sürdürmeyi düşünüyorum" dedi.

Yaklaşık 2 aydır Serdar Ortaç ile birlikte yapacakları düet için aradıkları şarkıyı da bulduklarını açıklayan Hande Yener, "Önümüzdeki hafta Serdar Ortaç ile olan düetimizi seslendireceğim. Haftaya Serdar ile beraber İstanbul'a gidip kayıt yapacağız. Serdar'ın da büyük bir heyecanı var. 100 yılın buluşması diyoruz bu buluşmaya. 1 ay kadar bir süre kaldı" ifadelerini kullandı.

Bodrum'da geçtiğimiz hafta konser veren ve konsere hastaneden çıkıp gelen Yener, "Yazın hasta olunca geçmiyor. Klima, sıcak hava arasında grip oldum. Hastalığım bronşite doğru ilerlemiş. Sahneye çıktığım için ve hiç dinlenemediğim için maalesef halen atlatamadım. Şimdi bile konsere gidiyorum ama önemli değil, sahnede bir anda geçiveriyor hastalığım. İlaçlarımı da alıyorum, herhalde birkaç güne toparlarım kendimi" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Serdar Ortaç Hande Yener Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

kazım:

bir iki elde poker rulet filan oynayın serdarla hande, , yenersin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title