Haberler

Hande Yener Öğrencileri Coşturdu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) 20'nci Bahar Şenlikleri kapsamında sahneye çıkan pop müzik sanatçı Hande Yener, hareketli şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) 20'nci Bahar Şenlikleri kapsamında sahneye çıkan pop müzik sanatçı Hande Yener, hareketli şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

AKÜ'nün 20'nci Bahar Şenlikleri, Hande Yener konseri ile renklendi. Ahmet Necdet Sezer Kampüsü'ndeki Barış Manço Şenlik Alanı'nın tamamının dolduğu konserde Hande Yener, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Yener'e dansçılar da eşlik etti. Hareketli şarkılarıyla hayranlarını coşturan sanatçıya izleyenler de zaman zaman eşlik etti. Yener, konser sırasında sahneye çıkardığı işletme öğrencisi Cemal Gümüş ile bir süre sohbet etti.

Cemal Gümüş'ün "Sizi çok seviyorum" demesi üzerine Yener, "Beni ne kadar seviyorsun" diye sordu. Bunun üzerine Cemal Gümüş, "Koç Üniversitesi'nde size sevgi gösterisi yapan Egemen'den daha çok seviyorum" cevabını verdi. Gümüş'ün "Beni öper misiniz, ne olur" diye ısrar etmesi üzerine Yener, Gümüş'ü öptü. İkili, bir şarkıyı da birlikte söyledi. Hande Yener'le birlikte sahneye çıkan dans ekibi de sık sık alkışlandı. - Afyon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ahmet Necdet Sezer Barış Manço Hande Yener Gümüş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title