Haberler

Hande Sar'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Almanya’nın Dortmund kentinde yaz sonunda Akut lösemi teşhisi konulan ve uygun ilik bekleyen Hande Sar’a ilik nakli yapıldı.

Almanya'nın Dortmund kentinde yaz sonunda Akut lösemi teşhisi konulan ve uygun ilik bekleyen Hande Sar'a ilik nakli yapıldı.

Almanya'nın Dortmund kentinde yaşayan ve yaz sonunda kan kanseri teşhisi konulan Hande Sar (26) için uygun ilik bulundu ve Essen şehrindeki Üniversite Hastanesi İlik Nakil Kliniği'nde ilik nakli yapıldı. Nakil sonrası Hande'nin tedaviye olumlu yanıt verdiğini belirten annesi Necla ve Babası Mustafa Enis Sar, çok mutlu olduklarını söyledi.

Aile tarafından yapılan açıklamada, "Uzun zamandan beri mücadele ediyorduk. Gerek, Almanya'dan, gerekse Türkiye'den Hande için insanlar seferber oldu. Sonunda uygun ilik bulunması, naklin başarılı geçmesi ve iliğin uyum sağlaması bizim için büyük mutluluk. Kızımızın sağlık durumu iyiye gidiyor. Allah'ın izniyle çok daha iyi olacak. Bize bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyoruz" denildi.

Hande Sar ise, "Çok mutluyum. İyileşiyorum. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Benim gibi hasta olan insanlara da yardımcı olun" diye konuştu.

Hande Sar'a, akut lösemi teşhisi sonrası Alman kemik ilik bankasından destek gelmiş ve Alman Kemik İliği Bilgi Bağış Bankası (DKMS), müjdeli haberi Hande'ye telefonda vermişti. - ESSEN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dortmund Almanya Akut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title