Haberler

Hande Erçel'in Makyajsız Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu

Güncelleme:

TRT 1'de yayınlanan Halka dizisiyle ekrana dönen Hande Erçel, makyajsız haliyle bazı takipçileri tarafından eleştirilirken bazı takipçileri tarafından da tam not aldı.

Oyuncu Hande Erçel, makyajsız halde görüntülendi. Güzel oyuncunun bu hali, sosyal medyada çok konuşuldu.

MAKYAJSIZ FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz aylarda annesini kaybeden ve uzun süre kendisini toparlamaya çalışan Erçel, başrolünü oynadığı dizi dışında magazin ekranına adeta ara vermişti. Bir dergi çekimi ve sonrasındaki Maldivler tatili ile toparlandığının müjdesini veren güzel oyuncu, makyajsız halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Hande Erçel'in Makyajsız Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu

"DOĞAL HALİN ÇOK GÜZEL"

Hande Erçel'in makyajsız hali bazı takipçileri tarafından eleştirilirken bazı takipçileri tarafından çok beğenildi. Erçel'in fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "Doğal halin çok güzel. Hiç makyaj yapmana gerek yok bence." ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, "Hande Erçel de makyaj güzeli çıktı." yorumunu yaptı.

Hande Erçel'in Makyajsız Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Erçel Makyaj Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

DOĞAL GÜZELLİK:

kıskanmayın kızın doğal halide güzel

26
5
yanıtYanıtla
memo:

Güzellik görecelidir bakan kişinin gözündedir. Sana göre güzel olabilir ama bazılarına göre öyle deildir. Mecnuna demişler bu leylanın nesini seviyosun çirkinin teki demişler mecnunda ah keşke siz onu benim gözümden görebilseniz demiş.

yanıt12
yanıt2
Gamzeli:

İğrenççç

6
20
yanıtYanıtla
WARLOCC:

o elestırı yapan takıpcılerı senı cekemeynlerın ta kendılerıdır. kactane bayan makyajsız halıyle guzel olabılır kı!!!

19
5
yanıtYanıtla
Leydi:

Bence çok güzel bebek gibi kiz

10
12
yanıtYanıtla
burak bey:

bu kızı bi ben mi beğenmiyorum ya

13
6
yanıtYanıtla
Kamil:

Makyajsız çok kötü gerçekten Makyajın gücünü bir kere daha görmüş olduk

6
13
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Bu kadınlara makyajlı güzel oluyorsunuz diyen, ahenkle danseden saçlarıyla erkekleri çok etkildiklerini empoze eden, şebelek maymunu gibi dudaklarını silikonlatan Modacı makyöz v. s zırva saçma şeyleri empoze edip kandıranların Kandırıkçı oldukları işte bu duru masum taze güzellik ile isbatlanmış oluyor. Böyle üzüm buğusu gibi temiz tatlı cennetten huri sanki bu ne güzellik:. Allah sizi nasıl yarattı ise öyle kalın inanmayın bu kozmetik kapitalist zırvalarına.

15
2
yanıtYanıtla
balıkçı şakir:

ya arkadaşım bu güzellerin hepsi böyle boyacı küpü gir çık millete kendini gazla. . çoğunu sabah erken görsen iştahın kaçar valla

11
4
yanıtYanıtla
FANİ:

Makyajsizda gayet güzel bence.Makyaj tabi hatları belirginleştirdiği icin olan guzelliği dahada bir carpıcı hale getiriyor.Ama bence bu kız makyaj güzeli değil.Doğal halide cok hoş

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title