Haberler

    Hamzaoğlu: Sorumluluk Benim...

    Sarı kırmızılı çalıştırıcı, Başakşehir karşısında yaptığı değişiklikten ötürü kaybedilen puandan dolayı çok üzgün...

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir karşısında alınan beraberlik sonrası tüm sorumluluğu üzerine aldı.

    Sarı kırmızılı teknik adam, maçtan sonra Lig TV'ye verdiği demeçte, "Yasin'i çıkarana kadar oynayan, basan koşan mücadele eden bir Galatasaray vardı. O dakikadan sonra benim, yani bir değişiklik hatasından dolayı 2 puan kaybettik. Ama ne olursa olsun, kim oynarsa oynasın 2-0'dan evimizde 2-2'ye gelmemeli maç. İnanılmaz üzgünüm. Asla inacımızı kaybetmeden devam edeceğiz. Bu maçtan sonra daha da şart oldu. Allah'ın izniyle dördüncü yıldızı takacağız." ifadelerini kullandı.

    Başarılı antrenör, Chedjou ve Kasımpaşa yedek kulübesi arasında yaşanan olayla ilgili ise, "Kasımpaşa kulübesinden sahaya atılan topa Chedjou kızdı. Maç sonunda ne oldu görmedim ben geç girdim tünele. 2-0'dan 2-2'ye gelince gerginlik olabilir. Söyleyecek fazla bir şey yok. Üzgünüz ama kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." yorumunda bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Başakşehir Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title