Haberler

Hamza Yerlikaya'nın Taha Akgül'e Güveni Tam - Budapeşte

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, olimpiyat şampiyonu Taha Akgül'ün Dünya Güreş Şampiyonası'nda talihsizlik yaşadığını belirtip, "Aslan yattığı yerden hızlı bir şekilde kalkacaktır.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, olimpiyat şampiyonu Taha Akgül'ün Dünya Güreş Şampiyonası'nda talihsizlik yaşadığını belirtip, "Aslan yattığı yerden hızlı bir şekilde kalkacaktır." dedi.

Yerlikaya, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası hakkında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Milli takımın şampiyonada birçok madalya kazanacağını umduğunu kaydeden Yerlikaya, "Bir önceki Dünya Şampiyonası'ndan daha bol madalyalı bir şampiyona geçiririz diye temenni ediyoruz. Son zamanlarda amatör sporlarda, branşlarda iyi bir ivme yakaladık. Bunu biraz daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz organizasyonları yerinde takip ederek sporcularımızın ihtiyaçlarını, dertlerini görüp ona göre de tedbirlerimizi alacağız." diye konuştu.

Dünya Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 125 kiloda Türkiye'yi temsil eden son olimpiyat şampiyonu Taha Akgül'ün çeyrek finalde elenmesini değerlendiren Yerlikaya, milli sporcunun müsabakaya çıktığı minderde teknik arıza yaşandığını hatırlattı.

Yerlikaya, "Skorbordlarda çıkan arıza dolayısıyla 15-20 dakika bekletilmiş. Sporcumuz o sırada beklemiş ve teri geri çekiyor, yapışıyor. Bu tür olaylar yaşanabilir. Bu sonuç Taha'nın bundan sonra başarısız olacağı anlamına gelmez. Profesyonelce davranılması ve hazırlık yapılması gerekiyor. Bu şampiyona bitti ama bugünden sonra sanki bugüne kadar hiç başarılı ya da başarısız olunmamış gibi hazırlanıp yola devam edilmesi gerekiyor. Aslan yattığı yerden hızlı bir şekilde kalkacaktır." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Hamza Yerlikaya Taha Akgül Budapeşte Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title