Haberler

    Hamza Hamzaoğlu: Golden Sonra Tadımız Kaçtı...

    Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

    Süper Toto Süper Lig'de 20. haftanın kapanış maçında Balıkesirspor'u 3-1'lik skorla deviren Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

    Lig TV'ye konuşan Hamzaoğlu golü yiyene kadar işlerin iyi gittiğine değinirken, "3-1'den sonra oyuncularım takım oyunundan uzaklaştılar. Böyle olunca da oyunun tadı kaçtı. Kendi kendimizi gölgeledik." dedi.

    Galibiyetten memnun olmasına rağmen bazı bölümlerde oyundan koptuklarına değinen Hamzaoğlu, şöyle devam etti: "Her şeye rağmen biraz daha gevşek oynayınca neler olabileceğini görmemiz bizi memnun etmedi. Böyle bir maçta bunun olması ders olacaktır. Pozisyonlarımız ikinci yarıda da var ama daha iyi bir oyunla oynamamız gerekiyordu."

    Hamzaoğlu, ikinci yarıda sakatlanarak oyuna devam edemeyen Felipe Melo'nun durumuyla ilgili de şöyle konuştu: "Melo'nun ayak bileğinde bir problem var. Belinde de bir sorun vardı. İnşallah Sivas'ta bizimle birlikte olacaktır."

    addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '19bnphjyhk8741t0pkw795lyfw', '9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr-9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 'eplayer16', {age:1417475728000});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Balıkesirspor Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title