Haberler

    Hamza Hamzaoğlu: "Fatih Terim, Galatasaray İçin Çok Önemli"

    Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda 3-0 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Galatasaray'a deplasmanında 3-0 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada iyi oynamadıklarını belirtti ve ligde kalmak için kalan maçları tek tek kazanmak istediklerini söyledi.

    Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

    "Hesaplamadığımız pozisyonlarla 3 gol yedik"

    En kötü 1 puanı hedefleyerek geldiklerini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Hafta içinde iyi çalıştık. Hesaplamadığımız pozisyonlarla 3 gol yedik. İkinci yarıda 1 gol bulup oyunun akışını değiştiririz diye çabaladık ama olmadı. 1-2 pozisyonumuz vardı ama yüzde 100'lük değildi. Çok iyi oynamadık. Galatasaray'ı oynatmamaya çalıştık ama kendimiz de oynamadık. İkisini de başaramadık. Ama oyuncularımın özverisinden memnunum. Şimdi Kayserispor maçı var. Daha zor olacaktır. Bu maçın hazırlıklarına başlayacağız." dedi.

    Ligde kalmak için puan hesabı yapmadığını da söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Ligde kalmamız için maçları tek tek kazanmamız gerekiyor. Alabildiğimiz kadar puan alıp, sezon sonunda sıralamadaki yerimize bakacağız. Birkaç hafta içinde çok daha iyi bir Antalyaspor izleyeceğiz." diye konuştu.

    " Fatih Terim, Galatasaray için çok önemli bir isim"

    Fatih Terim ve Igor Tudor döneminin kıyaslanması hakkında sorulan bir soruyu yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu, "Bu konuda değerlendirmeyi yapmasam daha iyi olur. Bu saatten sonra bu değerlendirmenin anlamı yok. Ama Fatih Hoca, Galatasaray için çok önemli bir insan. Galatasaray deyince akla ilk gelen isim Fatih Terim. Başarılar diliyorum kendisine. Tudor'la ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Elinden geleni kısmen yapabildi, kısmen yapamadı." dedi.

    40. dakikada 2 oyuncu değiştirmesiyle ilgili olarak da konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Yanlış ilk 11'le çıktığımızı düşünmüyorum. Maçı biraz daha ileriye taşıyabilseydik daha farklı olabilirdi. Arka arkaya toplar kaptırarak goller yedik. Galatasaray gibi bir takıma karşı böyle yakalanırsanız affetmiyorlar. Çok iyi oyuncuları var, bu gerçek. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Fatih Terim Antalyaspor Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title