Haberler

Hamza Hamzaoğlu: 4 Transfer Yapmayı Düşünüyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Forvet, sol bek, stoper ve kaleci transferi yapmak istiyoruz. 1-2 transfer taraftarları heyecanlandıracak." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programına katıldı.

Hamzaoğlu, Semih Kaya'ya teklif olmasına rağmen göndermeyi düşünmediklerini söylerken; bir forvet, bir sol bek, stoper ve bir kaleci transferi için arayışlarının sürdüğünü belirtti.

Genç teknik adam ayrıca, taraftarları heyecanlandıracak 1-2 ismi kadrolarına katmayı planladıklarını ifade ederken, Amrabat ve Sercan'ın sezon başı kampında olacağını, Dzemaili ile de ayrılık konusunda görüşeceklerini kaydetti.

İŞTE HAMZAOĞLU'NUN SÖZLERİ...

"Kasımpaşa maçı çok önemliydi. Maçı çeviremesydik daha farklı şeylerle uğraşmaya başlayacaktır. Oyuncular demoralize olabilirdi, basın üstümüze gelebilirdi, son dakikalarda maçları çeviremeyebilirdik..."

"GOL YİYORDUK AMA ÖNEMSEMİYORDUM"

"Geldiğimizde savunmayı geride kabul eden bir takım vardı. "Biz Galatasaray'ız... Rakibe göre oynayacaksak büyüklüğümüz nerede kaldı?" dedik. Önde basan bir takım olduk. Her şeyi ona göre planladık. Gol yiyorduk ama önemsemiyordum, bir fazlasını atar kazanırız diye düşünüyordum."

SÖZLEŞME VE TAZMİNAT...

"Yarın 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. Tazminat yok özellikle istemedim. Karşılıklıo mutlu olunduğunda ortaya birşeyler çıkıyor. Bana ters geliyor tazminat durumu..."

"DİKKATLİ HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ"

"Transfer için dikkatli hareket etmek zorundayız. Şampiyonlar Ligi'ne kaldık ama onu al, bunu getir gibi bir düşüncemiz yok. Bu düşünceler bugüne kadar zarar getirdi. İstikrarı koruyacağız. "

"1 FORVET ALACAĞIZ, SERCAN VE AMRABAT..."

"Pandev gitti, forvet ihtiyacımız var. 1 forvet alacağız. Yabancı ya da yerli olabilir. Amrabat ve Sercan'ı da sezon başı kampına götüreceğiz. Çileklerimizi kendi içimizden çıkaracağız."

"EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYIP..."

"Bazı şeyler oturmaya başladı. Eksiklerimiz de var. Bu kamp döneminde eksiklerimizi tamamlayıp birbirleriyle oynamaya alışmış oyunculardan daha fazla katkı almaya çalışacağız."

"DZEMAILI İLE DAHA GÖRÜŞECEĞİZ"

Dzemaili ile görüşüp konuşacağız. Henüz karar vermedik. 3,4 oyuncu ile yollarımız ayıracağız. Şampiyonlar Ligi bizim için büyük bir şans. Gruplara direkt katılacağız. Mevcut kadromuzla gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum"

SEZON BAŞI KAMPI NE ZAMAN?

"1 Temmuz'da İstanbul'da çalışmalara başlayıp 5-16 Temmuz arası Avusturya'ya gideceğiz. 20 Temmuz'da 2. kamp dönemi olacak ve daha çok hazırlık maçlarına önem vereceğiz."

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE...

"Rakiplerimiz yeni teknik adamlarla yeni heyecanla sezona girecekler. Biz de bunun bilinciyle sezona başlayacağız. Kampın ilk gününden itibaren ciddi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz."

"YASİN ÖZTEKİN'İN FAYDALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

"Yasin, Akhisar'da çalıştığım dönemde de dikkatimi çeken bir oyuncuydu. İlk geldiğimde de Yasin'in faydalı olacağını düşünüyordum. Böyle oyuncuları bulmak kolay değil"

BRUMA İÇİN GÖRÜŞLERİ...

"Bruma'nın bu sezon o gelişimini kaydedeceğini düşünüyorum. Mental, taktiksel anlamda bazı sıkıntıları var, bunları aşabilir, güvenini de kazanabilirse ondan da çok faydalanacağız"

YILDIZ TRANSFERİ OLACAK MI?

"Uluslararası tecrübesi olan oyuncular da lazım tabii ki. Seyircileri heyecanlandıran 1,2 oyuncu da alacağız. Kimseyi almayacağız diye düşünmesinler."

DZEMAILI'Yİ NEDEN KULLANMADI?

"Dzemaili ve Pandev'in kariyerleri ortada. Melo - Selçuk - Wesley ile orta sahada uyumu yakaladık. Melo oynamadığında da Hamit'i tercih ettim. Dzemaili, daha hücumcu bir oyuncu. Eğer hücumda ihtiyacım olsa onu denerdim. Dzemaili, ilk 11'de yer alacak etkiyi gösteremedi. Dzemailii benim oyun anlayışıma göre farklı bir oyuncu. "

"SİNAN BOLAT VE BİR KALECİ DAHA..."

"Sinan Bolat ile konuşacağız ama bir kaleci arayaşımız var. Eğer düşündüğümüz gibi bir sol bek bulursak alacağız."

OLCAN ADIN'IN PERFORMANSI...

"Olcan'ı her ne kadar kendi yerinde oynatmamış olsak da performansından memnunum. Takımın hedefe ulaşmasında ihtiyacı olduğu anda Olcan oradaydı."

BİR FORVET TAKVİYESİ KESİN...

"Burak çok iyi bir golcü. Onu arkadan tehdit eden bir oyuncu düşünüyoruz. Çok uyumlu olursa iki forvet oynarız. Buna artık kampta karar vereceğiz. Tüm planlarımızı 4-2-3-1'e göre yapacağız. Burak tarzı bir oyuncu alacağız."

"SEMİH KAYA'YA TEKLİF VAR"

"İsteyenler var ama, Semih Kaya'yı göndermeyi düşünmüyoruz. Çok iyi bir teklif gelir ve Semih de gitmek isterse ancak o zaman düşünürüz"

"HAYATIM BOYUNCA MAZERET ÜRETMEDİM"

"Hayatım boyunca mazaret üretmedim. Elimde olmayana değil, olana baktım. Bir oyuncum sakat ve oynamıyorsai antrenmanda da yoksa o oyuncu benim aklımdan gidiyor. Bir gün bile "Eyvah, bu yok şimdi ne yapacağız" demedik."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Semih Kaya Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (12)

hakan yılmaz:

ben byu galatasarayı anlamıyorum arkadaşa ünal aysal zamanındada fb cl gidememdi bjk gidemedi o kadar gelir elde edildi tff den gelir kombine satışı alınana adamlara bak prandelli dzemmalli pandev arkadaş bu klübün yöneticisi yokmu salihi alıyosun kayseriden dünya paraya sonra ts ye yolluyosun amrabat gb adsamın var kullanmıyosun dünya para verip olcanı alıyosun eray diye saçma sapan bi kaleci çıkarmışsın aldığı sinanda çok kötü kaleci alacağız diyor gökhanı alın

1
2
yanıtYanıtla
Pasalı:

Yakında onunda kuyruğuna teneke bağlayıp gönderırsınız

2
1
yanıtYanıtla
Pasalı:

Kaleci olarak gençlerbirliğinin kalecısını alsın

2
1
yanıtYanıtla
ibibik:

nerde bi halta yaramadık bunak futbolcular var toplayın alın ondan sonra battık batacaz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

1
0
yanıtYanıtla
8TAŞ:

muslere ve snijder i fenere verin sizi selçuk şahin - bekir, volkan ve emre verelerim 50 tl lik akbil ;)))

0
1
yanıtYanıtla
hakan yılmaz:

hocam açık açık paramız yok diyorsan al sana bedavaya elindeki kadroyu güçlendirecek futbolcular yedek kaleci Gökhan değirmenci telles sol beki çok aksatıyor sat drenth al tecrübeli daha kuvvetli amrabat kalsın babeli al olcan sat stoper hiç bir şey yapamıyorsan donk al ve sadece iyi bir forvet tabi sağ beke edin visca hepside gsye koşa koşa gelir

1
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Hocam Getirdiğiniz adamlar biraz ismi duyulmuş olsun yakışanı yapın artık. İbrahimoviç olmayabilir ama şu kanatları halledin artık. Nerde yedek yaşlı adam var topluyosunuz getiriyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
STRİKER:

sağ bek i kim. sağ bek yok takımda haberin varmı hocaa.

0
0
yanıtYanıtla
zavirMobil-ANDROID:

bu ne ya bu kadroyla sampiyonlar liginde sifir ceker.turkiyede ilk bese kalamaz.bu sezon rakipler kotuydu sans yoksa kesinlikle sampiyn olamazdi gs.kesinlikle 6-7 kaliteli oyuncu almali gs anlamiyorlarmi bu kadoyla basarmi olack nah olaca.

0
0
yanıtYanıtla
zavirMobil-ANDROID:

yabanci futbolcu serbest olsun bunu istiyen gs degilmi simdi nedn akmiyo.allah askina bunlar anlamiyorlarmi gs tesadufen sampiyon oldugunu.fb. bjk birzcik daha ii olsaydi gs sampiyonmu olacakti nah olacakti.sampiyonlukta one gectik bunlarda yok fb bize yetssin onlarda 4.yildizi taksin.bu yonetime bisi solicek kimse yokmu yaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title