Haberler

Hamza Arı Toprağa Verildi

Ankara'nın Ulus Semtindeki Anafartalar Çarşısı Önünde Meydana Gelen Patlamada Yaralanan ve Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybeden Hamza Arı'nın Cenazesi, Memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesine Bağlı Davutlar Köyünde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Ankara'nın Ulus semtindeki Anafartalar Çarşısı önünde meydana gelen patlamada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hamza Arı'nın cenazesi, memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Davutlar köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hamza Arı'ın cenazesi, bugün memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Davutlar köyünde kılınan cenaze namazının ardında köy mezarlığına defnedildi. Hamza Arı'ın annesi Yosma Arı, gözyaşları arasında 'vatan sağolsun' derken; eşi Bilge Arı, eşinin hastanede yattığı süre içerisinde kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini, çocuklarına komşularının baktığını belirterek, "Ben 'vatan sağolsun' demiyorum. Vatan bize bir şey vermedi, eşimi elimden aldı. Ben şimdi 3 çocukla ne yapacağım. Bizim halimizi kimse

sormuyor. Bizim yiyecek ekmeğimiz yok" ifadelerini kullandı. Hamza Arı'ın bazı yakınları ise terör olaylarının biran önce durdurulmasını istedi.

Hamza Arı'nın Davutlar köyünde kılınan cenaze namazına Vali Yardımcısı Yakup Canpolat, Akdağmadeni Kaymakamı Hüseyin Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(ÖE-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title