Haberler

Hamur Belediye Başkanı Yaya Kaldı

Ağrı'nın Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan'ın Hacizli Olan Makam Otosuna Horasan Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri Tarafından El Konuldu.

Ağrı'nın Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan'ın hacizli olan makam otosuna Horasan Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından el konuldu.

2000 yılında Hamur Belediyesi'ne ait bir iş makinesinin ölümlü trafik kazasına karışması sonucu 140 bin YTL tazminata mahkum edilen Hamur Belediyesi, bu parayı ödeyemediği için hizmet araçları, banka mevduatları ve gayrimenkullerine haciz konulmuştu. Gelen hacze rağmen zaruri durumlarda makam aracını kullanmaya devam eden Belediye Başkanı İsmet Aslan, önceki gün belediyeye ait bazı işleri halledebilmek için Erzurum'a gitti. Dönüşte Horasan Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan ve aracın hacizli olduğunun belirtilmesi üzerine 04 AS 444 plakalı makam otosuna el konuldu. Yaşanan bu durum üzerine Başkan Aslan başka bir araçla Ağrı'ya geri döndü. Yaşanan haczin kendilerini oldukça üzdüğünü, moral ve motivasyon açısından olumsuz etkilediğini belirten Aslan, "Her türlü olumsuzluğa rağmen hizmetlerimize devam edeceğiz. 140 bin YTL olan haczi kaldırdıktan sonra daha rahat bir şekilde çalışacağız" dedi.

(İD-AG-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title