Haberler

Hamitli Bayern Münih 3. Turda

Almanya Kupası 2009/2010 sezonu finalistleri bu kez 2.

Almanya Kupası 2009/2010 sezonu finalistleri bu kez 2. turda karşı karşıya geldi. Bayern Münih sahasında konuk ettiği Werder Bremen'i 2-1'lik skorla geçerek 3. tura 'Merhaba' dedi.

69 bin kişinin doldurduğu Allianz Arena'da Bremen 1. dakikada Pizarro'nun golüyle 1-0 öne geçti. 28. dakikada Hamit Altıntop'un sağdan nefis ortasında topla buluşan Schweinsteiger beraberliği sağladı: 1-1. Karşılaşmada başarılı bir oyun gösteren Hamit'in 54. dakikada sert şutu az farkla dışarı gitti. Milli futbolcumuz 62. dakikada Bremenli Pizarro'nun kafa vuruşunda topu çizgiden çıkartıp golü önledi. Hamit 73. dakikada Schweinsteiger'in 30 metreden attığı şık golün asistleri arasında yer aldı: 2-1. 88. dakikada Hamit'in şutunda Bremen kalecisi Mielitz gole geçit vermedi. Sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Bayern Münih taraftarlarını sevindirdi.

SCHALKE TEK ATIŞTA

Schalke 2. Lig ekibi FSV Frankfurt karşısında adeta öldü öldü dirildi: 1-0. Schalke'yi bir üst tura götüren tek gol 12. dakikada Jurado'dan geldi. 10 bin 825 kişini tıka basa doldurduğu Frankfurt Volksbank Arena'da ev sahibi ekibte forma giyen Şamil Cinaz başarılı futboluyla göz doldurdu.

2. LİG LİDERİ HERTHA KUPADA YOK

Almanya Kupası'nda 3 Lig ekibi TuS Koblenz Bundesliga 2'nin açık ara farkla lideri Hertha Berlin'i 2-1 yenerek kupadan sarf dışı etti. Herha'nın bu sezon ilk yenilgiyle buluştuğu karşılaşmada Koblenz 60. dakikada Stahl'ın 50 metreden aşırtma vuruşunda ilk golüne kavuştu. 71. dakikada penaltıdan Steegmann skoru 2-0 yaptı. 80. dakikada Hertha'da Raffael kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan 2.lig liedri 88. dakikada farkı bire indiren golünü Ramos'la kazandı: 2-1.

AHMET YETMEDİ

Ahmet Hamurcu'nun formasını giydiği Almanya 5. Lig ekibi Victoria Hamburg Almanya'nın bu sezon transfer rekortmeni güçlü Wolfsburg'a 3-1 mağlup oldu. 2008/2009 sezonu Bundesliga şampiyonu Wolfsbug'un gollerini Pekarik(17.dk), Josue (52.dk) ve Scaefer (55.dk) kaydetti. Victoria tek sayısını 71. dakikada Dr. Ahmet'in ortasını gole çeviren Rahn ile buldu.: 3-1.

TANER YALÇINLI KÖLN RAHAT GALİP

Bundesliga ekibi FC Köln sahasında 2. Lig takımı 1860 Münih karşısında rahat galip geldi: 3-0. Anrenör Soldo'nun görevine son veren Köln, 47. Doğum gününü kutlayan yardımcı antrenör Frank Schafer'in yönetiminde çıktığı ilk maçta Lanig(59 dk.), Novakovic (79.dk) ve 83. Dakikada Podolski'in golleriyle sevindi. 3. tura yükselen Köln'de genç yıldız Taner Yalçın 84. dakikada Novakovic'in yerine oyuna dahil oldu.

KUPA DERBİSİ AUGSBURG'UN

İkinci Lig'de mücadele eden iki komşu kentin derbi maçında ise uzatma devrelerinde bulduğu gollerle Ausburg deplasmanda Greuther Fürth'ü 4-2 mağlup etti. 43. dakikada Onuegbu ile 1-0 öne geçen Fürth karşısında Ausburg 79. dakikada Thurk ile karşılık vererek maçı uzatmaya taşıdı: 1-1. Uzatmalarda Fürth'ün Sercan Sararer ile bulduğu bir golüne Augsburg Rafael(2) ve Thurk ile üç gol atarak karşılık verdi ve 4-2'lik skorla 3. tura yükseldi

Kaiserslautern Lakic'le rahat: 3-0

Bu sezon tekrar yükseldiği Bundesliga da başarılı bir grafik çizen Kaiserslautern sahasında 2.Lig ekibi Bielefeld'i 3-0 mağlup ederek. 3. tura yükselan taraf oldu. Kaiserlautern'i farka taşıyan goller 11., 42 ve 48. dakikalarda 3 gol atan maçın yıldızı Lakic'ten geldi.

ÖMER TOPRAK 2. YARIDA

Energie Cottbus evinde Bundesliga ekibi Freiburg'u 2-1 yenerek tarftarlarını sevindirdi. 36. dakikada Cottbus'lu Kruska'nın penaltı golüne Freiburg golcüsü Cisse ile 67. Dakikada karşılık vererk skoru eşitledi: 1-1. Freiburg'da Ömer Toprak 46. dakikadan itibaren Sereinig'in yerine forma giydi ve başaılı bir oyun ortaya koydu. 81. dakikada Jula ev sahibi Cottbus'u 3. Tura taşıyan golü kaydetti: 2-1.

İsa DEVEÇEKEN/FRANKFURT, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title