Haberler

Hamit Sessizliğini Koruyunca, İkiz Kardeşi Halil Konuştu

Hamit Altıntop'un Bayern Münih ile Anlaşması Tüm Dünyada Olduğu Gibi Başta Almanya'da ve Türkiye'de Yankı Bulmaya Devam Ederken, Milli Futbolcu Sessizliğini Koruyor.

Hamit Altıntop'un Bayern Münih ile anlaşması tüm dünyada olduğu gibi başta Almanya'da ve Türkiye'de yankı bulmaya devam ederken, milli futbolcu sessizliğini koruyor.

Bundesliga takımlarından FC Schalke 04'te oynayan Hamit, bugünkü antrenmanda medyanın karşısına çıkmadan tesislerden ayrılırken, aynı takımda forma giyen ikizkardeşi Halil Altıntop, Hamit'in Bayern Münih ile sözleşme imzalaması konusunda, "Hamit'in, kendisi için en iyi kararı verdiğine inayorum" dedi.

Halil, bugünkü antreman sonrasında Türk ve Alman gazetecilere yaptığı açıklamada, Hamit'in antremanlarda gösterdiği performansı sahada göstermesine izin verilmediğini belirterek, "Hamit antremanlarda çok başarılıydı, aslında sahada da öyle, ancak sahada istediği şansı elde edemedi. O nedenle Bayern Münih'e gitti" diye konuştu.

Halil ayrıca, bu sezon şampiyon olacaklarını ve kalan maçlara konsantre olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title