Haberler

Hamit Cihan: "Ankaragücü Daha Pozitif Oyun Oynadı"

Manisaspor Teknik Direktörü Hamit Cihan, MKE Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Oyunun geneline bakarsak Ankaragücü daha pozitif oyun oynadı” dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Hamit Cihan, MKE Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Oyunun geneline bakarsak Ankaragücü daha pozitif oyun oynadı" dedi.

TFF 1. Lig'in 16. hafta müsabakasında Manisaspor, Başkent temsilcisi MKE Ankaragü'ne konuk oldu. Mücadeleden Ankaragücü 3-0 galip ayrıldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan G.M. Manisaspor Teknik Direktörü Cihan, "Oyunun geneline bakarsak Ankaragücü daha pozitif oyun oynadı. Oyunun son çeyreğinde öne geçecek pozisyonlarımız oldu ama değerlendiremedik ve yediğimiz üçüncü golle mağlup olduk. İkinci yarıya iyi hazırlanıp iyi plan yapmamız gerekiyor. Ayrıca Ankaragücü taraftarına teşekkür ediyorum, duygu verici bir durum yaşadık" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manisaspor Ankaragücü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title