Haberler

Hamit Altıntop Bayern Münih'te...

Schalke 04'lü Milli Futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'ten Gelen Transfer Teklifini Kabul Ettiğini Belirtip, "Evet Bayern Münih'e Gidiyorum" Dedi.

Schalke 04'lü milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'ten gelen transfer teklifini kabul ettiğini belirtip, "Evet Bayern Münih'e gidiyorum" dedi.

Almanya 1. Ligi'nin ünlü ve güçlü takımı Bayern Münih'in , Schalke 04'ün Türk milli futbolcusu Hamit Altıntop'la anlaştığı kesinleşti. Alman Sport Bild dergisine konusan Hamit Altıntop, "Evet Bayern Münih'e gidiyorum" açıklamasıni yaptı.

Sport Bild muhabirlerinin, "Hamit, sana çok sayıda teklif yapıldı. Schalke'den ayrılacağını da söyledin. Gideceğin takım ise hala sır gibi saklı, nereye gideceksin? sorusuna, "Evet şimdi söyleyebilirim. 1 Temmuz'dan itibaren Bayern Münih formasını giyeceğim. 3 yıllık sözleşme yaptık" dedi.

Bayern Münih ile Hamit Altıntop'un 3 yıllık ön sözleşmeye imza attıkları kaydedildi. Resmi imzanın ise önümüzdeki günlerde Münih'teki kulüp binasında yapılacak bir törenle atılacağı öğrenildi. Schalke 04'le Haziran 2007'de sözleşmesi sona erecek olan Hamit'in bonservis bedeli olmadan takım değiştirebileceği belirtilirken, 1 Temmuz'dan itibaren formasını giyeceği yeni takımından ne kadar para alacağı ise açıklanmadı. Hamit, Bayern Münih´te 4, 9 veya 20 numaralı formalardan birini seçebilecek.

Almanya'nin güçlü temsilcisi Bayern Münih'in yeni sezonda genç ve dinamik bir takım yaratmak için kolları sıvadığını söyleyen Hamit, "Bayern Münih yöneticileri genç, hızlı, dinamik, ikili mücadeleyi seven, sert şut atabilen iyi bir orta saha oyuncusu olarak gördüklerini belirtip, beni kadrolarında görmek istediklerini ifade ettiler. Böyle bir şans futbolcunun hayatında fazla gelmez. Bende bu teklifi değerlendirmek istedim. Yeteneklerime ve kendime güvencim zaten var. Ben Bayern Münih'e, 'bende bir zamanlar Bayern Münih´te top oynadım' demek için değil, oraya yeni yapılanmada takıma katkım olması için gidiyorum" açıklamasında bulundu.

Schalke'de son günlerde yedek kalmasının kendisini ve özellikle futbolunu olumsuz yolda etkilediğini vurgulayan Hamit, şunları söyledi;

"Schalke'de ilk sezonumda 30 maç oynadım ve sadece 3 kez sonradan oyuna girdim. Antrenmanlarda ve maçlarda başarılı olmama rağmen yedek kalmamı anlayamıyorum. Bu yüzden çok sevdiğim, kalpten bağlı olduğum Schalke'den ayrılmam bir bakıma kolaylaştırıldı. Teknik Direktör Slomka ile aramız iyi. O, iyi bir insan, hatta çok iyi bir dostluğumuzda var. Kardeşim Halil, ailem hep burada yaşıyor. Zor bir karardı."

Bavyera föteriyle fotoğrafınında süslediği ve Bavyeralıların meşhur, "Servus" selamınında içinde yer aldığı haberin manşetinde ise, Hamit Altıntop'un "Servus, şampiyonluk tabağıyla Münih'e gururla geliyorum" şeklindeki iddialı açıklaması da dikkat çekti.

Bayern Münih'te orta saha da daha verimli olacağını dile getiren Hamit, "Bayern Münih hep oyun kurmak, hep atak oynamak zorunda. Onun için sağ bek oynasan bile atak futbol oynamak zorundasın. Ben takımın heryerinde oynayabileceğimi Türk Milli Takımı'nda oynadığım, görev aldığım mevkilerde kanıtladım. Bayern'de her futbolcuya hak ettiği şansın verildiği ortada. Orada daha başarılı bir futbol ortaya koyacağım kesin" ifadelerini kullandı,

Türkiye'den İstanbul takımlarının teklifini kabul etmemen, Türk sporseverlerin tepkisini çekmedi mi? sorusuna ise milli futbolcu Hamit, "Gelen çok cazip teklifler tabii ki bir Türk olarak sevindirici. Fakat ben hep Türkiye'nin benim için henüz erken olduğunu açıkca söyledim. Onun için sorun olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ben dünyanın ünlü bir kulübü olan Bayern'e gidiyorum. Bu ülkem içinde gurur verici olsa gerek . Örneğin Mönchengladbach'in teklifini kabul etseydim, o zaman belki tepki görebilirdim" diye cevapladı.

Bayern Münih ile Hamit Altıntop'un 3 yıllık ön sözleşmeye imza attıkları kaydedildi. Resmi imzanın ise önümüzdeki günlerde Münih'teki kulüp binasında yapılacak bir törenle atılacağı öğrenildi. Schalke 04'le Haziran 2007'de sözleşmesi sona erecek olan Hamit'in bonservis bedeli olmadan takım değiştirebileceği belirtilirken, 1 Temmuz'dan itibaren formasını giyeceği yeni takımından ne kadar para alacağı ise açıklanmadı. Hamit, Bayern Münih´te 4, 9 veya 20 numaralı formalardan birini seçebilecek.

İSA DEVEÇEKEN - FRANKFURT / dha

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title