Haberler

Hamile Kadının Kocası Tarafından Dövüldüğü İddiası

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde, Kız Çocuğuna Hamile Kaldığı İçin Karısını Darp Ettiği İleri Sürülen C.ç. Hakkındaki Suçlamaları Yalanladı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, kız çocuğuna hamile kaldığı için karısını darp ettiği ileri sürülen C.Ç. hakkındaki suçlamaları yalanladı.

5 aylık hamile olan eşi N.Ç.'yi (26) hastaneye götüren C.Ç'nin (32), burada karısının bir kız çocuğuna hamile olduğunu öğrenince, "Ben erkek çocuk istiyordum, sen nasıl olur da kız çocuğuna hamile kalırsın" diyerek eşini darp ettiği iddia edilmişti. İddiaları yalanlayan C.Ç, eşine kız çocuğuna hamile kaldığı için şiddet uygulamadığını belirtti. Basında yer alan haberlerin kendisini ve ailesini çok yıprattığını ifade eden C.Ç., "Aile içi şiddet her yerde olabilir. Ben 6-7 aydır işsizim, tedavi görüyorum, sinir hastasıyım. Eşim de hamilelik döneminde sinirliydi. Bir tartışmamız oldu, ama kesinlikle kız çocuğuna hamile kaldığı için değil. Benim bir kızım daha var, 6 yaşında ve ben çocuklarımı seviyorum. Her ailede olduğu gibi bizim ailemizde de sorunlar olabilir" diye konuştu. C.Ç'nin komşuları da çift arasında şimdiye kadar bir tartışmaya rastlamadıklarını belirtti.

(MEA-MŞ-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title