Haberler

Hamdi Ulukaya Girişimi 4. dönem başvuruları başladı

Türkiye'de hayallerini gerçekleştirmek isteyen girişimci adayları ve dünyaya açılmak isteyen startuplara destek veren Hamdi Ulukaya Girişimi için 4. dönem başvuruları açıldı.

Amerika'nın en hızlı büyüyen şirketlerinden Chobani'nin kurucusu Hamdi Ulukaya tarafından Türkiye'deki girişimcileri desteklemek amacıyla kurulan Hamdi Ulukaya Girişimi 4. dönem başvurularını bekliyor.

Girişimci Adayı ve Startup Destek Programı olmak üzere iki ayrı program sunan Hamdi Ulukaya Girişimi'ne 8 Aralık'a kadar "www.ulukayagirisimi.com" üzerinden başvuru yapılabilecek.

Seçilen girişimci adayı ve startup'lar, Türkiye'deki hedef belirleme toplantısının ardından New York Üniversitesi ve Chobani Kuluçka Merkezi'nde düzenlenecek girişimcilik seminerlerine katılacak, mentorlar eşliğinde iş planları ve şirketlerini geliştirme fırsatı bulacak.

Toplam bir yıl sürecek programda Türkiye ve Amerika girişimcilik ekosistemini yakından tanıma fırsatı bulacak katılımcılar, eğitimlerin yanı sıra New York'ta kültürel ve sanatsal etkinliklere katılma şansı da yakalayacak.

New York programı bitiminde düzenlenen Demo Day'de katılımcılar, mentor ve yatırımcılardan oluşan bir gruba sunum yapacak. Program süresince girişimci adayları iş planı hazırlama, şirket kurma, PR gibi alanlarda destek alırken, startup'lar ise yatırımcılarla buluşma ve global pazara erişim fırsatı yakalayacak.

Hamdi Ulukaya Girişimi

Hamdi Ulukaya Girişimi, ilk dönemi olan 2017'de 3 bin 694, ikinci döneminde 9 bin 615 ve üçüncü döneminde 35 bin 105 başvuru aldı. Bugüne kadar girişimci adayları arasındaki şirketleşme oranı yüzde 23 iken, programa katılan startup'lar ortalama olarak yüzde 50 büyüdü.

Hamdi Ulukaya, Ulukaya Girişimi projesiyle girişimciliği tüm Anadolu'ya yaymayı ve sosyal problemlere duyarlı girişimci liderler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Girişimci Adayı Destek Programı'na hayallerine inanan ve 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gençler; Startup Destek Programı'na ise Türkiye'de kurulmuş, ürün veya servisini pazara sunmuş startup kurucuları başvurabiliyor.

Tüm giderlerin Ulukaya Girişimi tarafından karşılandığı programda ayrıca girişimci adaylarına program boyunca aylık 500 TL burs veriliyor. Programa başvuru için yabancı dil veya üniversite şartı bulunmuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Hamdi Ulukaya New York Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title