Haberler

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan Cesur Dansıyla Kendine Hayran Bıraktı!

Yönetmen Hamdi Alkan'ın oyuncu kızı Zeynep Alkan, dekolteli kıyafetiyle dans ettiği anların videosunu sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin beğenisine sundu.

Oyunculuk kariyerine ara vererek okuluna devam eden güzel oyuncu Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından dans ettiği videosunu paylaşarak takipçilerine şov yaptı.

KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Instagram hesabının hikaye bölümünden videosunu paylaşan Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, dans ettiği anlarla takipçilerini kendisine hayran bıraktı. Alkan'ın videosu çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan Cesur Dansıyla Kendine Hayran Bıraktı!

"BABAN BU HAREKETLERİNİ GÖRMESİN"

Alkan'ın videosuna yorum yapan bir takipçisi, "Baban bu hareketlerini görmesin." dedi. Başka bir takipçisi ise, "Seni artık ekranlarda görmek istiyoruz. Dansında ayrıca çok güzel. Bende böyle delirmek istiyorum." yorumunu yaptı.

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan Cesur Dansıyla Kendine Hayran Bıraktı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Zeynep Alkan Hamdi Alkan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (43)

zorro:

maymun gibi hareketler yapıyor cok cesur bir maymun

11
0
yanıtYanıtla
TRAK59:

ZAVALLI KIZ NE HALLERE DÜŞÜYOR. . REKLAM İÇİN ACIYORUM BU İNSANLARA. .

9
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ne olacak, gazmaaan''ın kızı işte

7
1
yanıtYanıtla
izmirli hatun:

bu kadın ne yapmaya çalışıyor boyle gundem olmaktan utanmıyor

5
0
yanıtYanıtla
KADIN:

Haydi bebegim kim tutar senii , yolun acik olsun ;)

1
3
yanıtYanıtla
kimm:

İNEKTEN FARKI VAR AMA

4
0
yanıtYanıtla
Kağan:

Birilerine özendiği belli. Bak güzel kız baban saygıdeğer bir sanatçı sende babanı örnek al.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazı:

HERALDE BUNDAN SONRAKİ BİR YERLERİNİ AÇANLAR KULUBÜNE KATILMAK

3
0
yanıtYanıtla
arda....................................:

hastayım bu kadına.

0
3
yanıtYanıtla
odunkafa:

Birlikte maymunluk yapsak keşke :)

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title