Haberler

Hamdi Alkan'ın Eşi Selen Görgüzel Alkan, Doğum Günü Partisinde Mini Elbisesiyle Döktürdü

Güncelleme:

Yönetmen Hamdi Alkan'ın karısı Selen Görgüzel Alkan, doğum günü partisinde yaptığı dansla dikkat çekti. Alkan'ın mini elbisesiyle yaptığı dans videosuna, binlerce yorum yağdı.

Hamdi Alkan'la yaptığı evlilik sonrasında magazin basınının daha yakından takip etmeye başladığı oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel Alkan, doğum günü partisinde döktürdü. Mini elbisesiyle dans eden Selen Görgüzel Alkan'ın yaptığı dans ise sosyal medyada çok konuşuldu.

YENİ YAŞINI DOYASIYA DANS EDEREK KUTLADI

40 yaşına giren Selen Görgüzel Alkan, yeni yaşını doyasıya dans ederek kutladı.

Hamdi Alkan'ın Eşi Selen Görgüzel Alkan, Doğum Günü Partisinde Mini Elbisesiyle Döktürdü

KIZINDAN DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Selen Görgüzel Alkan'ın ortalarda görünmeyen ve güzelliğiyle dikkat çeken 19 yaşındaki kızı İlknazannesiyle çekilmiş bir fotoğrafını hesabından paylaştı ve altına da "Dünyanın en güzel en özel annesinin doğumgünü kutlu olsun nice yaşların olsun" satırlarını yazdı.

Hamdi Alkan'ın Eşi Selen Görgüzel Alkan, Doğum Günü Partisinde Mini Elbisesiyle Döktürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hamdi Alkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

Dürbünlü:

İsimleri bizden yaşantıları yunan.

27
6
yanıtYanıtla
Ggu:

Suratlari ozbek :)

yanıt0
yanıt0
nurcan:

40 yaş sendromu bu :))yıkılmadım ayaktayım pozu:)

28
1
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL:

40 Yaşında ama 40 kere maaşallah diyelim

9
7
yanıtYanıtla
EKREM:

beraber çikolatalı yaş pasta yiyelim bayanlar

12
3
yanıtYanıtla
MRTKRC:

her tarafımız güzel olsa yakışıklı olsa ne yazar çürüyüp gidicez . . mal yalan mülk yalan var birazda sen oyalan, oyalanda hesabımızı unutmamak lazım

9
4
yanıtYanıtla
LALE:

Çok önemiydiniz yaşına başına bak giydiği eteğin boyuna bak

10
1
yanıtYanıtla
TRAK59:

İŞİN ZOR HAMDİ. .

8
0
yanıtYanıtla
MEHMET KAPÇUK:

tövbe estağfirullah

8
0
yanıtYanıtla
Mert:

Hiç birimiz önceki hayatlarımızda masum değildik demiş :)

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title