Haberler

Hamdi Alkan'ın Kiloları Başına Dert oldu

Güncelleme:

Eşiyle birlikte plajda romantik anlar yaşayan ünlü oyuncu, aşırı kilolarından dolayı hareket etmekte zorlandı.

Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel, Yalıkavak'taki bir plajda eğlenirken objektiflere yansıdı. Kilolarıyla başı belada olan Hamdi Alkan geçen yaz rahat rahat denize girebilmek için tatil öncesi sıkı diyet yapmıştı. Ancak Alkan'ın bu yaz kendini saldığı deniz sezonu gelince ortaya çıktı.

BİR DÖNEM ÇOK KONUŞULMUŞTU

Hamdi Alkan'ın, eski eşiyle buluşmasıyla bir dönem çok konuşulan ikinci eşi Selen Görgüzel'le Bodrum tatilinde görüntülendi.

ROMANTİK ANLARI DİKKAT ÇEKTİ

Alkan ile Görgüzel, önceki gün Yalıkavak'taki bir plajdaydı. Çiftin serin sulardaki romantik anları, objektife böyle yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hamdi Alkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (110)

babahakkı:

Kadın milletine para olsun da gerisi önemli değil, hepsi aynı.

27
3
yanıtYanıtla
mertMobil-IOS:

yağ torbası

21
1
yanıtYanıtla
Meltem:

Tipik türk erkegi işte belli yaştan sonra balina gibi oluyorlar

12
8
yanıtYanıtla
musti:

Romantik anlar yaşıyormuş :D denizde balina ile hamsinin aşkı olmuş :p

20
0
yanıtYanıtla
m.ç:

hamdi gergedan gibi olmuşsun oğlum bu ne hal

18
1
yanıtYanıtla
Yorum:

Gergedan

17
2
yanıtYanıtla
..:

kimsede çıkıp demiyor ki son fotodaki şey ne öyle :)

17
1
yanıtYanıtla
kobretti:

one lan son resimdeki sarkıtma vakası var

15
2
yanıtYanıtla
Merve:

Klasik türk erkeği görünümü

13
4
yanıtYanıtla
bilo:

hamdi alkandı hamdi balkon olu

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title