Haberler

Hamdi Alkan'ın Eşi Selen Görgüzel Alkan'dan, Cesur Paylaşım!

Güncelleme:

Paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, cesur fotoğrafıyla kendine hayran bıraktı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

"KISKANÇLIK KRİZİNE SOKACAKSINIZ ADAMI"

Instagram hesabından paylaşım yapan Selen Görgüzel Alkan, yine adından söz ettirdi. Alkan'ın bir takipçisi paylaşıma, "Hamdi paylaşımları görünce ne diyecek acaba? Kıskançık krizine sokacaksınız adamı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Değişmeyen tek şey sizin her fotoğrafta bir öncekinden daha güzel çıkmanız" yorumunu yaptı.

Hamdi Alkan Eşi Selen Görgüzel Alkan'da Cesur Paylaşım!

"EŞİMİN VE KIZIMIN SAÇLARINI MI YOLAYIM" DEMİŞTİ

Hamdi Alkan eşinin cesur paylaşımlar yapmasına izin vermesi eleştirilerine cevap vererek, "Kadın spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü." demişti.

Hamdi Alkan Eşi Selen Görgüzel Alkan'da Cesur Paylaşım!

Hamdi Alkan Eşi Selen Görgüzel Alkan'da Cesur Paylaşım!

Hamdi Alkan Eşi Selen Görgüzel Alkan'da Cesur Paylaşım!

Hamdi Alkan Eşi Selen Görgüzel Alkan'da Cesur Paylaşım!

Hamdi Alkan Eşi Selen Görgüzel Alkan'da Cesur Paylaşım!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hamdi Alkan Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

Kerem:

Haber ikinci başlığı: cesur paylaşım. . hayır cesur değil rezil paylaşım olacaktı.

43
4
yanıtYanıtla
ben kendim:

bir kadın neden böyle bir fotoğrafını paylaşma ihtiyacı duyar acaba?

21
6
yanıtYanıtla
GAMZE DUYMASIN:

Of of of kadın bu işte. Bizim evde bunun sahtesi var.

10
14
yanıtYanıtla
Tahir:

Selen hanım son zamanlarda gördüğüm özel kendine güvenli pozitif biri. Hamdi alkan bence şanslı biri böyle bayan çok yok

14
4
yanıtYanıtla
AYŞE KURT:

ilk kez gördüm kadın dehşet güzel ama ben böyle açık saçık olmasalar daha iyi olacağından yanayım

13
4
yanıtYanıtla
essmeradam:

hem kızı gündeme geliyor hem karısı :) SEN gözümüzde hala CİNO :D

14
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

E ZATEN YAŞI GEÇMİŞ ADAMIN, SAÇI YOK OLANDA BEMBEYAZ, DİŞLER DÖKÜLMÜŞ. GENÇ VE GÜZEL BİR KADINI ALMIŞSA KISKANMAYA RAZI OLARAK ALMIŞTIR. KALDI Kİ HÇ DE KISKANIR GİBİ HALİDE YOK. PEK MEMNUN HALİNDEN. BAZI ERKEKLER KADININA O GÖZLE BAKILIP FANTEZİ SÜSÜ OLMASIYLA ZEVK ALABİLİRLER.

12
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Maalesef sanatçı diye bildiğimiz çoğu kişi, ahlak olarak Çok kötü durumda. Bu tür haberler de sanki eleştiriyormuş gibi yapıp bunları gözümüze sokuyor.

9
4
yanıtYanıtla
aklıyla arası iyi değil:

güzellik tamamda bu kadar teşhirin anlamı ne? her spor yapan, sağlıklı ANNE böylemi dolaşıyor ortalıkta? ne garip bir savunma.

13
0
yanıtYanıtla
Aa.:

Ne kıskanacak alışmış artık

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title