Haberler

Hamdi Akın: Yıldırım'ı Mahkemeye Vereceğim

Güncelleme:

Fenerbahçeli eski yönetici Hamdi Akın, Aziz Yıldırım'ın kendisine iftira attığını savunarak "3 gün içinde özür dilemezse dava açacağım." dedi.

Aziz Yıldırım'ın başkan seçildiği Fenerbahçe Kongresi'nin yankıları sürüyor. 11. kez Fenerbahçe Başkanlığı'na seçilen Aziz Yıldırım'ın, kendisini tebriğe gelen Hamdi Akın'a gösterdiği tepki ve kürsüdeki teşekkür konuşmasında söyledikleri Genel Kurul'a damga vuran olaylardan biriydi.

YILDIRIM'A İSTİFA RESTİ

Bir dönem Yıldırım'ın yönetiminde de yer alan, bu seçime ise Aydınlar'ın listesinde giren Hamdi Akın, kongrede yaşananlardan sonra yazılı bir açıklama yaptı. Akın açıklamasında, Yıldırım'ın kendisine iftira attığını savunarak iddiaların ispatını istedi. İddialar ispatlanırsa Fenerbahçe kongre üyeliğinden istifa edeceğini belirten Hamdi Akın, aksi durumda ise Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi gerektiğini söyledi.

"UTANMADAN BURAYA GELDİLER!"

İşte Hamdi Akın'ın "Aziz Yıldırım 3 gün içinde özür dilemezse dava açacağım" da dediği açıklaması:

Geçirdiğimiz kongrenin tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Ancak Sayın Aziz Yıldırım'ın, sadece beni değil ekibimizde yer alan diğer yönetim kurulu üyelerini de itham eden konuşmalarından ve kongreyi siyasi bir şova dönüştürmesinden son derece rahatsız olduğumu söylemeliyim.

Bugün gelinen noktada, Sayın Yıldırım'ın seçim boyunca şahsıma yönelik yaptığı bu saldırılarla töhmet altında bırakılmış olmaktan büyük üzüntü duymaktayım. İtibarımı zedeleyen, her türlü asılsız açıklama ile ilgili olarak 3 gün içinde Aziz Yıldırım'ın özür dilememesi durumunda gerekli hukuksal süreçlere başvuracağımı tüm kamuoyunun bilgisine sunarım.

"FENERBAHÇE'YE HİZMET ETMEKTEN KAÇINMADIM"

Delegeler kadar kendisinden etkilenmediğimi, söylediklerine hiçbir zaman inanmadığım için meydanın boş olmadığını söylemek istiyorum.

Şahsen iyi bir Fenerbahçeli olduğumu düşünüyorum. Sorumlu bir Fenerbahçeli olarak çok sevdiğim kulübüme hizmet etmekten hiçbir zaman kaçınmadım. Bugün yine benzer bir yarışın içine girdiysek bu Fenerbahçe'mizi daha iyi yerlere taşımak içindir.

Söz konusu iftiraların ispatlanması durumunda çok sevdiğim Fenerbahçem'den istifa edeceğim, tabi aksi durumda da Sayın Aziz Yıldırım istifa etmelidir, zira kişilere İftira atmak ve manevi şahsiyetine zarar vermek bu kadar basit olmamalıdır.

YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ve ekibine"Fenerbahçe'yi satanlarla yan yana oturmam" dedi. Yıldırım ayrıca Aydınlar'ın listesinde yer alan Hamdi Akın'a "2011'de Trabzonspor için çalışıyorsun, şimdi karşımda aday oluyorsun" dedi. Sözlerine daha ağır ifadelerle devam eden Aziz Yıldırım'ı yönetim kurulu üyeleri sakinleştirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Ali Aydınlar Aziz Yıldırım Fenerbahçe Hamdi Akın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title