Haberler

    Hamburg ve Berlin'de Uyuşturucu Operasyonu

    YEŞİL, turuncu ve gri renkli su geçirmez ambalajlara sarılan içi kokain dolu paketleri emniyet binasında sergileyen ve basının görüntü almasını sağlayan polis, ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 200 milyon eurodan fazla olduğunu açıkladı.

    YEŞİL, turuncu ve gri renkli su geçirmez ambalajlara sarılan içi kokain dolu paketleri emniyet binasında sergileyen ve basının görüntü almasını sağlayan polis, ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 200 milyon eurodan fazla olduğunu açıkladı. Polis, kokainin Brezilya'nın Santos limanında yer fıstıklarıyla birlikte konteynera yüklendiğini de kaydetti. Operasyonda, aralarında 'Hells Angels' (Cehennem Melekleri) çetesinin liderlerinden 39 yaşındaki Martin P.'nin de bulunduğu 11 kişi yakaladı. 1.1 ton ağırlığındaki kokain, önümüzdeki günlerde yakılarak imha edilecek.

    BERLİN'DE DE OPERASYON

    Ayrıca Berlin polisi de salı günü düzenlediği operasyonla 33 kilo kokaini yakaladı. Operasyonda yaşları 27 ile 37 arasında değişen dört şüpheli tutuklandı. Polis, Hollanda'dan Berlin'e giriş yapan bir otomobili durdurdu. Otomobilin bagajında saklı 14 kilo uyuşturucuyu ele geçirildi. Aynı bölgede park edilmiş halde duran bir başka otomobilde yapılan aramada ise 19 kilo kokain bulundu. Polis, şüphelilere ait yedi otomobil ile şüphelilerin üzerinde ve otomobillerinde çıkan 54 bin euroya el koydu. Ele geçirilen kokainin piyasa değerinin 1.7 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Berlin Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title