Haberler

Hamburg'da Fenerbahçe'nin 100. Yılı Kutlandı

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Tarafından Fenerbahçe'nin 100. Yılı Dolayısıyla Bir Balo Düzenlendi.

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği tarafından Fenerbahçe'nin 100. yılı dolayısıyla bir balo düzenlendi.

Almanya'nın Hamburg kentinde Grand Elysee Oteli'ndeki baloya Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, idari menajer Volkan Ballı, yönetim kurulu üyelerinden Murat Boyraz ve Ercan Karasu, eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, Hamburg Başkonsolos Yardımcısı Turan Çetiner, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mehmet Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı.

Şen, balonun açılışında yaptığı konuşmada, 100. yıl kutlamalarının her kulübe nasip olmadığını belirterek, '' Bu şansı yakalayanlar da 100. yıl kutlamasını bilemez. Fenerbahçeliler bu işi çok iyi bilirler'' dedi.

Şen, konuşmasında Fenerbahçeliler Kulübü ve Taraftarlar Derneği'nin yeni sponsorlara ihtiyacı bulunduğuna da dikkat çekerek, destek ve yardım istedi.

Rıdvan Dilmen de Hamburglu Fenerbahçelilere davetten dolayı teşekkür etti.

Hamburg Başkonsolos Yardımcısı Turan Çetiner ise sporun birlik ve beraberliği sağlamada önemli bir etken olduğunu söyledi.

Mehmet Yalçın da baloda başkanlık görevini derneğin 2. başkanı Mustafa Çömlek'e devretti.

Fenerbahçe'nin 100. yıl balosunda sanatçı Gülşen'in eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen'i selamlayıp, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'i selamlamaması üzerine Şen, salonu terk etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title