Haberler

Hamas lideri Heniyye, Doha'daki 4 ülkenin büyükelçileriyle Filistin'deki son gelişmeleri ele aldı

Güncelleme:

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar'ın başkenti Doha'da, Türkiye'nin de aralarında olduğu 4 ülkenin büyükelçileriyle Filistin'deki son gelişmeler ile ülkesinde yaklaşan seçimleri görüştü.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar'ın başkenti Doha'da, Türkiye'nin de aralarında olduğu 4 ülkenin büyükelçileriyle Filistin'deki son gelişmeler ile ülkesinde yaklaşan seçimleri görüştü.

Hamas'tan yapılan yazılı açıklamada, Heniyye, Katar'ın başkenti Doha'daki ofisinde, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu, Rusya'nın Büyükelçisi Nurmahmad Holov, İran'ın Büyükelçisi Hamid Rıza Dehkani ve Güney Afrika'nın Büyükelçisi Faysal Musa ile bir araya geldi.

Açıklamada, Heniyye'nin büyükelçilerle görüşmesinde, Filistin'de yaklaşan seçimler başta olmak üzere, ülkesinde yaşanan son gelişmelerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası konuların ele alındığı belirtildi.

Görüşmede Heniyye'nin, seçim süreci ve karşılaşacağı zorluklar hakkında büyükelçilere bilgi verdiği ve bu konuda söz konusu ülkelerden gereken desteğin yapılmasını ümit ettiği kaydedildi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 22 Mayıs'ta milletvekili, 31 Temmuz'da devlet başkanlığı ve 31 Ağustos'ta da Filistin Ulusal Konseyi seçimlerinin yapılmasını öngören kararnameyi geçen ay imzalamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Heniyye Filistin Türkiye Katar Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title