Haberler

Hamamözü İlçe Emniyet Amirliğinden İlköğretim Okuluna Yardım

Hamamözü İlçe Emniyet Amirliği'nce Bir İlköğretim Okuluna Çeşitli Yardımlar Yapıldı.

Hamamözü İlçe Emniyet Amirliği'nce bir ilköğretim okuluna çeşitli yardımlar yapıldı.

Amasya Valiliği'nce bir süre önce başlatılan "Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi" kapsamında Hamamözü İlçe Emniyet Amirliği'nce Alan Köyü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye malzemesi, okulun da temizlik malzemeleri ile bazı bölümlerin tadilat çalışmalarına katkıda bulunuldu.

Hamamözü İlçe Emniyet Amiri Ender Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje çalışmalarıyla okulun çeşitli ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Eğitim hizmetlerine destek olmanın, sosyal sorumluluk ve dayanışma duygularını geliştirmeye yönelik önemli katkılar sağladığını da vurgulayan Turan,

"Toplum Destekli Polislik birimimiz çocuklarımızın daha iyi ortamda eğitim alabilmeleri için bu okulumuzun ihtiyaçlarını belirledi. Yapılan çalışmada bu ihtiyaçlar giderildi. Çalışmamızda aynı zamanda çocukların polislik mesleğine daha sıcak bakmaları amaçlandı. Daima onların yanında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık" dedi.

- AMASYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title