Haberler

Haluk Levent'ten Eski Okulu ODTÜ'ye Çağrı: Vallahi Para Almayacağız

Güncelleme:

Haluk Levent, ODTÜ'nün bahar şenliğinin iptal edilmesine tepki gösterdi. Levent, "Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Para almayacağız" paylaşımını yaptı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesinde her yıl düzenlenen uluslararası bahar şenliğinin idari konulardan dolayı iptal edildiği açıklandı. İptal kararına tepki gösteren Haluk Levent sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Para almayacağız." ifadelerini kullandı.

ŞENLİĞİN İPTAL EDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Orta Doğu Teknik Üniversitesinde her yıl düzenlenen uluslararası bahar şenliği iptal edildi. Haluk Levent bu karara tepki göstererek sosyal medya hesabında açıklama yaptı.

Haluk Levent'ten Eski Okulu ODTÜ'ye Çağrı: Vallahi Para Almayacağız

"BU FESTİVAL OLSUN PARA ALMAYACAĞIZ"

Rektörlük iptal edilen şenlik ile ilgili olarak, "Üniversitemizin mevcut teknik ve idari olanakları ile gerçekleştirilmesi mümkün olmadığından, 33'üncü Bahar Şenliği'nin yapılamayacağını bilgilerinize sunarız" açıklamasını yaptı. Bu karara ise müzisyen Haluk Levent tepki gösterdi. Twitter'dan "Sayın ODTÜ rektörüne çağrımdır!" diye yazan Levent, "Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Bir- iki rock grubu da yanımda getiririm.. Bu festival olsun. Valla para almayacağız ve ses-ışık tesisatını da kendimiz getireceğiz.. Haydi sayın Rektörüm!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haluk Levent Sosyal Medya Orta Doğu Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

Otizm:

Otizmli çocuklarımızın bir kısmına da burs sağladığına şahit oldum. Dini görüşünü fikrini zikrini bilmem ama adam gibi adamdır Haluk abi

20
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Helal olsun sana Bravo. . .

15
1
yanıtYanıtla
GÜLÜMSE ):

sen nasıl bir adamsın alkışlıyorum. . . .

11
0
yanıtYanıtla
Caannn:

Yav he he sende milleti nerden sömüreceğini iyi yakaladın

1
9
yanıtYanıtla
Caannn ''a cevap:

sen herkesi kendin gibi sandın galiba

yanıt2
yanıt0
Ağaç yaşken:

Hayranlar öğrenciyken

8
1
yanıtYanıtla
Firat:

Haluk Levente SAYGILAR

7
0
yanıtYanıtla
Ağaç yaşken:

Müşteri küçükken bulunur

0
2
yanıtYanıtla
Haluk:

Değil para almamak üstüne para versen bile millet seni dinlemek istemiyor. Bırakta milletin kulak zevkini bozma artık haluk...

0
0
yanıtYanıtla
Yeşim:

Kendi adına konuş çakma Haluk. Onu seven çok, sen hazmedemiyorsan soda iç.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title