Haberler

Haluk Levent, Denizde 3 Gün Yüzerek Kaçan Danayı Satın Aldı

Güncelleme:

Rize'de denize atlayıp 3 gün yüzdükten sonra Trabzon'da çıkan danayı, Haluk Levent satın aldı.

Kurban Bayramı'nda Rize'de denize atlayıp 3 gün yüzdükten sonra Trabzon'da çıkan danayı, ünlü şarkıcı Haluk Levent satın aldı.

DANAYI SATIN ALDIKLARINI TWİTTER'DAN DUYURDU

Haluk Levent, sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Rize'de denize atlayıp 3 gün yüzdükten sonra Trabzon'da ortaya çıkan danayı satın aldıklarını duyurdu.

Ünlü şarkıcının Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde:

DANANIN ADINI 'FERDİNAND' KOYDU

''Rize'den denize atlayıp 3 gün yüzerek Trabzon'dan çıkan Dana'yı satın aldık. Yarın İzmir Kemalpaşa Çiftlik Hayvanlarının barınağına gönderme kararı aldık. Adını "Ferdinand" koyduk. Bir çizgi film'de dana'nın adı idi. O da kaçıyordu böyle.''

Haluk Levent, Denizde 3 Gün Yüzerek Kaçan Danayı Satın Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haluk Levent Twitter Trabzon Magazin Haberler

500

Yorumlar (92)

GURBETCI:

SUYA DUSEN BIR DANAYA SAHIP CIKAN INSAN OGLU MULTECILERE GELINCE GOZUNU KULAGINI KAPATIYOR TABIKI DANADAN IYI IZGARA OLUR SIZDE HAKLISINIZ AMA SAHILE VURAN KUCUK COCUK CESETLERI HICMI ICINIZI SIZLATMIYOR BE INSAN OGLU

15
48
yanıtYanıtla
realist:

siz ne yaptınız acaba bu konuda

yanıt4
yanıt1
Zaza Dayı:

Ben insan sevmiyim. . . Hayvan seviyim ama insan sevmiyim. . .

yanıt1
yanıt1
bay zebani:

evet bu yorumla cennete hak kazandınız tebrik ederiz.

yanıt4
yanıt0
Dürbünlü:

ferdinand gavur adıdır keşke kendi ismini verseydi haluk daha güzel bir isimdir:))

19
36
yanıtYanıtla
ilahiyatçı:

canım haluk abim insana da hayvana da kıymet veren can değeri bilen halkın kahramanı seni çok seviyoruz. örnek alsalar keşke şu iyiliğini. farz olmayan bir şey için her yıl bu can pazarını yaşamasak keşke. hac süresinde bahsedilen şeyin o dönemde iklimden dolayı yiyecek başka bir şey bulunamaması olduğunu anlasalar. her bayram ağlayan kaçan hayvanlar görmesek kahrolmasak. yürek dayanmıyor :(

22
25
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Kevser suresi 2.ayette*Venhar*emri vücüp ifade eder,peygamberimiz kurban kesmiş ve kesilmesinide emretmiştir.lütfen tövbe edip imanınızı yenileyin ilahiyatçı bey.

yanıt10
yanıt8
ilahiyatçı:

Müftü dede nickli arkadaş venhar kelimesi kurban kes anlamını taşımıyor o kelime için dört çeşit yorum var ve hepsi namazla ilgili. peygamber efendimiz sadece hacda kurban kesmiştir gelen misafirler aç kalmasın diye çunku yiyecek başka yemek yoktu. ben tövbe etmeyeceğim hayvan katletmediğim için mutluyum sen dinini öğren kardeş. o gizli kavurma aşkınıza dini alet etmeyin lütfen. Ayrıca aç enam 38 i oku. Gökte uçan iki kanatlıdan yerdeki dört ayaklıya kadar ümmettendir. Bizden farkları yok yani.

yanıt5
yanıt3
ilahiyatçı:

Müftü Dede ayrıca kurban hiçbir mezhepte farz değildir bunu dayaz dini bilgilerine boşuna hayvan katletme.

yanıt4
yanıt2
Merve:

Haluk levent Adam Gibi Adamsin Rabbim Binlerce Kez Razi Olsun

38
2
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title