Haberler

Halkoylamasına Partiler de İlgisiz

22 Temmuz Genel Seçimlerinde Dev Ekranların Kurulduğu, Sonuçların Dakika Dakika Takip Edildiği Parti Genel Merkezlerinde Halk Oylamasının Sonuçları Açıklandığı Sırada Sessizlik Hakimdi.

-22 Temmuz genel seçimlerinde dev ekranların kurulduğu, sonuçların dakika dakika takip edildiği parti genel merkezlerinde halk oylamasının sonuçları açıklandığı sırada sessizlik hakimdi. AKP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya'nın, MHP'de ise Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal'ın başkanlığındaki bir heyet sonuçları takip etti. CHP ve DSP'de ise sadece güvenlik görevlileri vardı.

ANKARA (ANKA) - 22 Temmuz genel seçimlerinde büyük heyecanların yaşandığı, dev ekranların kurularak seçim sonuçlarının dakika dakika takip edildiği siyasi parti genel merkezlerinde halkoylaması sonuçları sessiz bir şekilde takip edildi.

Katılım oranının düşük kaldığı halkoylamasına partilerin de ilgi göstermediği gözlendi. 22 Temmuz'da parti yöneticilerinin neredeyse tam kadro halinde Genel Merkez'de bulunduğu AKP'de bu defa sessizlik hakimdi. Parti yöneticilerinin ve bakanların çoğunun Ankara dışında bulunmasının yanı sıra Ankara'da bulunan yöneticiler de genel merkeze gelmedi. Partide sadece Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya başkanlığındaki bir ekip referandum sonuçlarını izledi.

Genel seçimlerde oyunu İstanbul'da kullandıktan sonra Ankara'ya gelerek ilk sonuçları evinde öğrenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu defa ilk sonuçları Başbakanlık Merkez Bina'da öğrendi. Erdoğan sonuçlar hakkında bir değerlendirme yapmadan terör zirvesine katılmak için Çankaya Köşkü'ne gitti. Genel seçimlerde onlarca televizyon kanalının yayın yaptığı AKP Genel Merkezi'ne bu defa gazeteciler de ilgi göstermedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title