Haberler

Halkın Kalbi Jennifer'da

People's Choice Ödülleri, önceki gün sahiplerini buldu.

'People's Choice Awards' (Halkın Tercihi Ödülleri); önceki gece Los Angeles'taki Nokia Theatre'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Halk oylaması sonucu verilen ödüllerin altısını Jennifer Lawrence ve başrolünde yer aldığı 'The Hunger Games-Açlık Oyunları' aldı. Geçtiğimiz yılın en iddialı filmi olarak gösterilen 'Twilight' gecenin hüsrana uğrayanlarındandı. Film sadece 'En Fazla Takipçisi Olan Film' ödülünü alabildi.

KATY'YE DÖRT ÖDÜL BİRDEN

Jennifer Lawrence'tan sonra ödül almak için sahneye en çok çıkan isim, şarkıcı Katy Perry oldu. Geceden dört ödülle ayrılan Perry, törenin galiplerindendi.

Hollywood'un yakışıklı aktörlerinden Robert Downey Jr. da 'En Başarılı Kahraman' ve 'En Başarılı Sinema Oyuncusu' ödüllerini aldı.

Emma Watson 'En İyi Dramatik Film Oyuncusu' ödülünü alırken başrolünde yer aldığı 'The Perks of Being a Wallflower' da 'En İyi Dramatik Film' seçildi.

Gecede ayrıca; Jennifer Aniston, Lea Michele, Adam Sandler, Ellen Pompeo, Nathan Fillion ve Sandra Bullock da birer ödüle layık görüldü.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Lawrence Jennifer Aniston Los Angeles Nokia Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title