Haberler

Halkbank, 'Mavi Kalem Kredisi' Adında Yeni Bir Kredi Kampanyası Hazırladı

Halk Bankası Kişilerin Eğitim Hayatı İçin Onlara Destek Olma Amacıyla "Mavi Kalem Kredisi" Adında Yeni Bir Kredi Kampanyası Hazırladı.

Halk Bankası kişilerin eğitim hayatı için onlara destek olma amacıyla "Mavi Kalem Kredisi" adında yeni bir kredi kampanyası hazırladı.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre okul öncesinden başlayarak üniversite ve sonrasındaki yurtiçi ya da yurtdışı tüm eğitim giderlerinin karşılanması için seçenekler sunan, kefil gerektirmeden 20.000 YTL'ye kadar kullanılabilen "Mavi Kalem Kredisi"nde, yüzde 1.69 faiz oranı, masraf ve komisyonlarda yüzde 50 indirim uygulayan Halkbank, 36 aya kadar da vade imkanı sunuyor.

Halk Bankası'nın 69 yıldır üreten Türkiye'ye hizmet verdiğini belirten Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru "Günümüzde eğitimin her yaşta ve her alanda geçerli olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple, çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm ülke fertleri olarak eğitilmiş insan gücüne sahip ülkelerle rekabet etmek için eğitime yatırım yapıp eğitilmiş insan gücümüzü arttırmalıyız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin eğitimine destek olma amacıyla hazırladığımız bu kredi ürünümüzle, hem

çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz, hem de ülkemizin kalkınması için eğitimli nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaya gayret ediyoruz" dedi.

Halkbank şubelerine başvuranlar, eğitim harcamalarını gösteren resmi bir belge ile "Mavi Kalem Kredisi"nden faydalanabiliyor.

(CHT-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title