Haberler

Halkalı'da Trafik Kazası: 4 Ölü

Halkalı Bezirganbahçe Mevkii'nde Ters Yönde İlerleyen 34 ya 4232 Kartal Marka Otomobil ile Altınşehir İstikametine Gitmekte Olan 34 Yn 887 Plakalı Halkalı-altınşehir İett Otobüsü Saat 11.30 Sıralarında Çarpıştı. Otomobil Çarpmanın Etkisiyle Otobüsün Altında Kaldı. Araç İçinde Bulunan 4 Kişi Ağır ...

Halkalı Bezirganbahçe Mevkii`nde ters yönde ilerleyen 34 YA 4232 Kartal marka otomobil ile Altınşehir istikametine gitmekte olan 34 YN 887 plakalı Halkalı-Altınşehir İETT otobüsü saat 11.30 sıralarında çarpıştı. Otomobil çarpmanın etkisiyle otobüsün altında kaldı. Araç içinde bulunan 4 kişi ağır yaralandı. 4 genç, ambulansla Halkalı Kent Hastanesi`ne kaldırıldıkları sırada hayatlarını kaybetti.

Gençlerden birinin 1989 doğumlu Bilal Keskin, birinin de 1990 doğumlu Emrah Karameşe olduğu öğrenildi. Araçta bulunan diğer iki kişinin kimliği ise henüz belirlenemedi. Kaza sonrası otobüs şoförü Ernail Yazıcı hafif yaralandı. Otobüste bulunan yolcular ise kazadan yara almadan kurtuldu. Öte yandan olay yerinde yaralıların araçtan çıkarılmasına yardımcı olan vatandaşlar ambulansın geç gelmesine tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title