Haberler

Halkalı'da Kamyonet Virajı Alamadı, Sürücü ve Yanındaki Kişi Araç İçinde Sıkıştı

Basın Ekspres Halkalı Mevkii'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı. Bir Kamyonetin Virajı Alamaması Sonucu Karşı Yönden Gelen Kamyonla Çarpıştığı Kazada, Bir Otomobil de Kamyona Arkadan Çarptı. Kazada Kamyonet İçinde Bulunan 2 Kişi Araç İçinde Sıkıştı, Otomobil Sürücüsü İse Yara Almadan Kurtuldu.

Basın Ekspres Halkalı Mevkii'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Bir kamyonetin virajı alamaması sonucu karşı yönden gelen kamyonla çarpıştığı kazada, bir otomobil de kamyona arkadan çarptı. Kazada kamyonet içinde bulunan 2 kişi araç içinde sıkıştı, otomobil sürücüsü ise yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre zincirleme kaza sabah saatlerinde Basın Ekspres Yolu Halkalı Mevkii'nde meydana geldi. İçinde iki kişinin bulunduğu 34 VE 4906 plakalı kamyonet virajı alamayarak karşı yönden gelen 34 VTC 47 plakalı kamyon ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet içindeki iki kişi araç içinde sıkıştı, kamyon sürücüsü ise hafif yaralandı. Bu sırada kamyonun arkasında seyretmekte olan 34 ZR 4675 plakalı Ford marka otomobil hızını alamayarak arkadan kamyona çarptı. Araçta hasar meydana gelirken otomobil sürücüsü Altan Alper Erkesim kazadan yara almadan kurtuldu.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ: "KARIM HAMİLE NE OLUR ÇEKMEYİN"

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri hafif yaralanan kamyon sürücüsü Muzaffer Bütün'ü hastaneye kaldırdı. Ardından kamyonet içinde sıkışan sürücü Kemal Polat ve yanındaki Ali Yazıcıoğlu'na müdahele etti. Bacağı direksiyon ve koltuk arasında sıkışan Kemal Polat, kameralara "Karım hamile ne olur çekmeyin" derken, sedye ile ambulansa kaldırıldığı ve ilk müdahalesinin yapıldığı sırada gözyaşlarına boğuldu. Kamyonetten çıkarılan Polat ile Yazıcıoğlu, Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları kamyonetin virajı alamayarak kamyona çarptığını, virajın çok dar olduğunu ve sık sık kazaların meydana geldiğini belirttiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title