Haberler
Güncelleme:

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. İlhan: Türkiye'de koronavirüs ölüm hızı yüzde 1,4

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Necmi İlhan, Türkiye'de koronavirüse yakalanan hastaların hayatını kaybetme hızının yüzde 1,4 olduğunu açıkladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

UYANMIŞ TÜRK:

VATANDAŞIN SAĞLIĞINI HİÇE SAYANLAR NEREDESİNİZ?NEREDE BENİM VERGİLERİM YATAN SİGORTALARIM?SURİYELİLER İÇİN YILLARCA HARCANDI DA, BANA 2 HAFTA YA SADECE 2 HAFTA BAKAMADINIZMI? SİZE AĞIRMI GELDİM BEN. KULAK VERİN BANA BU KONUŞAN SİZİN PATRONUNUZ YANİ HALKIM BEN, VATANDAŞIM. BENİM VERGİMLE MAAŞINI ALIYORSUN. BANA 2 HAFTA BAKMAK ZORMU GELDİ? ELEKTRİK SU DOĞALGAZI BEKLETSEN ÖLÜRMÜYÜZ? SANA YÜKMÜYÜM BEN?YARIN İŞE GİTMEK ZORUNDAYIM EVDE KALAMIYORUM!!!NEREDESİN KIZILAY?NEREDESİN ÜLKEM?

7
2
yanıtYanıtla
hak:

bilim kurulu falan ne ya, bu ülkenin o kadar şeh i şıh var dimi ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
4
yanıtYanıtla
Mahmut:

Ölüm oranını hesaplamak için kapanan olayları değerlendirmek gerekiyor. Kişi ya iyileşerek sistemden çıkmıştır ya da vefat ederek. Vefat eden kişi sayısı/ Toplam vaka eve 1, 4 çıkıyor fakat hasta kişilerin akıbetlerini bilemeyiz. Bu yüzden vefat eden kişi sayısı/ iyileşen kişi sayısı vefat eden kişi sayısı olarak ölüm oranı hesaplanmalı.

2
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bazileri vardi, bize birsey olmaz Türküz müslümaniz diyenler, nerdesiniz? Zengin fakir ayirt etmiyorda, ulke veya din mi ayiracak virus?

1
1
yanıtYanıtla
GÖZLEM:

Sayılar hiç bir şey ifade etmiyor. Patron ne dedi ona bak. ! '' Azdan az, çoktan çok gider '' İspanya''daki yüze 1 ile Türkiyedeki yüzde 1 aynı değil. . ! Hiç kimsenin derdi, bir başkasının derdi ile aynı değil. Kasap et derdinde, koyun can derdinde. Hastalanmamaya bakın, sonrası kötü, çok kötü.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title