Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'de son 10 günde özellikle kararsız seçmenin evete yöneldiğini belirterek, bunun da nedeni milliyetçilik duygularının ağır basması, Hollanda ve Almanya'nın Türkiye aleyhine aldığı kararlar, uyguladığı yaptırımlar olduğunu kaydetti.

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'de son 10 günde özellikle kararsız seçmenin evete yöneldiğini belirterek, bunun da nedeni milliyetçilik duygularının ağır basması, Hollanda ve Almanya'nın Türkiye aleyhine aldığı kararlar, uyguladığı yaptırımlar olduğunu kaydetti.

Sürekli, İzmir'in Tire ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, Yeşil İmaret Caminde kıldığı cuma namazından sonra vatandaşlar ile sohbet etti.

Sürekli, ziyarette AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir'deki seçim havasını olumlu bulduğunu belirterek, "İzmir'de son 10 günde özellikle kararsız seçmenin evete yöneldiğini görüyorum. Bunun da nedeni milliyetçilik duygularının ağır basması, Hollanda ve Almanya'nın Türkiye aleyhine aldığı kararlar, uyguladığı yaptırımlardır. PKK'nın FETÖ'nün 'hayır' demesi, FETÖ'nün agresif bir şekilde 'hayır' çalışması milletimizi etkiliyor." diye konuştu.

Vatandaşların kendilerini dinleyip düşündüğünde doğruyu anladığını ifade eden Sürekli, Belediye ye yaptığı ziyarette vatandaşların kendisine 'Vekilim bize anlatma biz her akşam dinliyoruz ve neyin ne olduğunu biliyoruz. Öğrendik, biz 'evet' diyoruz.' dediğini kaydetti.

Sürekli, "İnsanlar öğrendi. Çünkü doğru bir tane. Biz zaten iddialıydık. Yapılan spekülasyonların ve algı operasyonlarının boş olduğu anlaşıldı. Durum bence son 15 gün öncesinde netleşmiştir." dedi.

Ak Parti teşkilatına baktığında siyasi hayatının en heyecanlı, motive olmuş teşkilatını gördüğünü ifade eden Sürekli bütün unsurları ile AK Parti teşkilatının sahada olduğunu kuruluşundan bu güne görev alan herkesin sahada çalışma yaptığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Kerem Ali Sürekli Hollanda AK Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title