Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Ladik Belediye Başkanlığınca muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Ladik Belediye Başkanlığınca muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, belediye düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 1973 yılından günümüze kadar siyasette çeşitli entrikalar yapıldığını, sonuncusunun 15 Temmuz'da yaşandığını söyledi.

Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu vurgulayan Köktaş, "Bugünkü durumun ortadan kaldırılarak gelecekte daha güçlü bir ülke olabilmek adına halk oylamasına gidiliyor. Avrupa ülkeleri ile PKK, PYD, YPG ve FETÖ gibi bütün şer odakları bu işin karşısında." dedi.

Halk oylamasında siyasi düşünceleri, partileri ne olursa olsun herkesin "evet" demesi gerektiğini savunan Köktaş, herhangi bir soru işareti varsa onu da izah edeceklerini anlattı.

Belediye Başkanı Selim Özbalcı da mahallelere pek çok hizmet yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Özbalcı, toplantının siyasi amaçlı düzenlenmediğini ancak halk oylamasının memleket meselesi olduğunu dile getirdi.

Milletin seçeceği ve milletin söz sahibi olacağı bir sisteme geçileceğini anlatan Özbalcı, bunun için "evet" denilmesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Özbalcı AK Parti Samsun Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title