Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Üç hafta sonra vereceğiniz karar 5 yıllık bir idarenin değil, 5 yıllık bir belediye seçimi için değil, bu Türkiye'nin geleceği ile ilgili bir karar." dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Üç hafta sonra vereceğiniz karar 5 yıllık bir idarenin değil, 5 yıllık bir belediye seçimi için değil, bu Türkiye'nin geleceği ile ilgili bir karar." dedi.

Tire Ziraat Odası Meclis Toplantısı'na katılan Dağ, Tire'nin sulama sorunlarıyla ilgili bilgi aldı ve 16 Nisan'daki halk oylaması hakkındaki soruları yanıtladı.

Tarımda sulamanın en önemli meselelerden biri olduğunu belirten Dağ, konuyla ilgileneceğini ifade etti.

Dağ, 16 Nisan'da yapılacak referanduma 3 hafta kaldığını hatırlatarak, "Üç hafta sonra vereceğiniz karar 5 yıllık bir idarenin değil, 5 yıllık bir belediye seçimi için değil, bu Türkiye'nin geleceği ile ilgili bir karar. Tek adamlık diyorlar. Bu yeni sistem dünya ülkelerinde uygulanan bir sistem. Amerika deyince akla Trump geliyor. Fransa denildiğinde Hollande, Almanya denilince de Merkel geliyor akla. Almanlar cumhurbaşkanı kim bilmezler." ifadelerini kullandı.

Dağ daha sonra AK Parti Tire Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşların sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Politika

Hamza Dağ AK Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title