Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, halk oylaması süreciyle ilgili vatandaşları ziyaret etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, halk oylaması süreciyle ilgili vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Acehan, Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi'ndeki ev ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde halk oylamasına değinen Acehan, Türkiye'nin içeriden ve dışarıdan kuşatılmaya çalışıldığını dile getirdi.

Bir taraftan ilçenin eksiklerinin giderilmesi diğer taraftan da referandum sürecine katkı vermek için çalıştıklarını belirten Acehan, şunları kaydetti:

"Ülkemizin ilerlemesi ve vatandaşlarımızın refah ve huzuru için bu referandum büyük önem arz etmekte. Bu anlamda tüm vatandaşlarımıza büyük görevler düşüyor. Bu nedenle de gece gündüz demeden girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadan vatandaşlarımızı elimizden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışıyoruz. Vesayet rejiminin bitmesi, terör örgütlerinin ülkeyi kaosa ve bölünmeye götürmemesi için halk oylamasından 'evet' çıkması gerekiyor. Adil bir sivil anayasa için hepimiz elimizden geldiğince çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Tuncay Acehan AK Parti Türkiye Karagöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title