Haberler

Halk İnternet Erişim Merkezi Şehiriçi Terminalde Törenle Açıldı

Karabük'ün Safranbolu İlçesinde "Halk İnternet Erişim Merkezi" Açıldı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde "Halk İnternet Erişim Merkezi" açıldı.

Karabük'ün Safranbolu Belediyesi ve Türk Telekom işbirliği ile oluşturulan 'Halk İnternet Erişim Merkezi' Safranbolu şehirlerarası terminalinde açıldı. Açılışa, Karabük Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Belediye Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü Mehmet Çuhacı, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Şahin, Safrabolu Meslek Yüksekokul Müdürü Do. Dr. Ahmet Gürbüz, İl Türk Telekom Müdürü İlyas Çengel, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Daire Müdürleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Türk Telekom İl Müdürü İlyas Çengel, "Eğitime tam destek kampanyası adı altında şirketimiz 2007 yılı içerisinde her ilçeye bir internet evi projesi başlatmış durumdadır. Bu proje 2008 yılında da hızlı bir şekilde devam etmektedir. İnternet evimizde 20 tane bilgisayar, ücretsiz internet erişimi Karabük halkı ve öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır. Bu proje için Türkiye çapında 850 ilçede Türk Telekom 20 milyon YTL bir kaynak harcamıştır. Safranbolu belediyesi ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz İnternet Erişim merkezinin Safranbolu halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Nihat Cebeci ise, "Bugün burada açılışını yaptığımız internet evinde bilgisayarı olmayan ya da internet bağlantısı bulunmayan vatandaşların internetin sunduğu imkanlardan ücretsiz olarak, daha sağlıklı bir ortamda yararlanmasını sağlamak amacıyla, Belediye şehirlerarası terminali bünyesinde internet erişim merkezi oluşturulmuştur" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Halk İnternet Erişim Merkezinin açılış kurdelesi Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Belediye Başkanı Nihat Cebeci ve İl Türk Telekom Müdürü İlyas Çengel tarafından kesilerek hizmete sunuldu.

(YE-ET-Y) 28.04.2008 16:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title