Haberler

Halk Günü Toplantısı

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nun Başlatmış Olduğu Halk Günü Toplantıları Sürüyor.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu’nun başlatmış olduğu Halk Günü Toplantıları sürüyor.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen 54. Halk Günü Toplantısı’na Gümüşhane’nin Torul İlçesine bağlı Yeşilköy Köyü’nden gelen Mehmet, Necmettin, Şükrü ve Kemal Gömleksiz, köylerindeki evlerinde içme suyu olmadığını, boşa akan bir kaynak suyunu evlerine almak için Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne yaptıkları başvurunun kabul edildiğini fakat, köy muhtarı Murat Demirel’in köylerinde boşa akan suyun evlere gitmesine engel olduğunu ileri sürerek, Vali Salihoğlu’ndan yardım istedi.

Yeşilköy Köyü’nden gelen 4 kişilik grup adına sorunlarını Vali Salihoğlu’na aktaran Mehmet Gömleksiz, evlerine su almak için Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne başvurduklarını ve başvurularının sonucu içme suyu çalışmalarının ihalesinin de yapıldığını belirterek, köy muhtarının baskısı üzerine ihaleyi alan firmanın köylerinde çalışma başlatamadıklarını öne sürdü.

Köylülerin sorunlarını dinleyen Vali Salihoğlu, konunun araştırılıp çözüme kavuşturulması için talimat verdi.

Yeşilköylülerin ardından Vali Salihoğlu, toplantıya katılan diğer kişilerin sorunlarını dinledi. Toplantıya katılan Yüksel Karabulut, Serdar Ateş, Hanife Alkaç, Kadriye Kamiloğlu, Fikriye Kaçan ve Musa Türkoğlu maddi yardım talebinde bulunurken, Veysel Demir ise, iş talebinde bulundu.

(OY-İRT-Y)

24.10.2007 18:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title