Haberler

Halk Bankası Mart Ayına Kadar 291 Şubesini Yenilemeyi Hedefliyor

Halk Bankası, 2007 Yılı Mart Ayına Kadar 291 Şubesini Yenilemeyi Hedefliyor.

Halk Bankası, 2007 yılı Mart ayına kadar 291 şubesini yenilemeyi hedefliyor.

Halk Bankası'ndan yapılan açıklamada, Halk Bankası'nın, "müşterilerimiz her şeyin en iyisine layıktır" sloganı ile dekorasyon ve teknik altyapılarını yenilediği şubelerinin konsepti, www.yapıonline.net ve www.dekoronline.net siteleri tarafından "en iyi banka şubesi konsepti" seçildiği bildirildi.

Açıklamada, tüm banka şubelerinin mimari dizayn, inşaat kalitesi ve malzeme seçimi, mobilya tasarımı, işlevsellik, estetik, renk kullanımı, renk uyumu ve teknolojik alt yapının dekorla uyumu kriterleri göz önüne alındı.

"Sınırsız bankacılık" anlayışı ile tüm şubelerinin dekorasyon ve teknik alt yapılarını değiştiren Halk Bankası, 2007 yılı Mart ayına kadar 291 şubesini yenilemeyi hedefliyor. Halk Bankası'nın şube dizaynında uyguladığı yeni konsept, "şeffaflık, renk uyumu, mobilya tasarımı ve müşteri odaklı tasarım" olarak ön plana çıkarken şube içindeki reklam uygulamaları ve şubelerin dış görünüşleri de tamamen değiştiriliyor.

Halk Bankası İnşaat-Emlak ve Ekspertiz Daire Başkanı Remzi Kozal, yaptığı açıklamada "Şube yenileme çalışmalarımızın sonucunda, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz ürünlerimizi 'Sınırsız Bankacılık' anlayışımızla birleştirerek müşterilerimize en iyi biçimde

sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Yeniden yapılanma çalışmaları doğrultusunda programlanan ve 2006 yılı boyunca 110 bölgede bir "inşaat-tadilat seferberliği" biçiminde yürütülen çalışmalar sonucu bugüne kadar 110 şube yenilendi. Şubelerin bireysel, girişimci, ticari ve kurumsal olmak üzere 4 farklı

segment olarak ayrıldığı Halk Bankası'nda, müşteri ilişkileri temsilcileri için de müşterilerin taleplerine uygun olarak farklı renklerde çalışma mekanları dizayn ediliyor.

Halk Bankası'nın kurumsal şubelerdeki Müşteri İlişkileri Yönetmenleri platin, Ticari şubelerdeki Müşteri İlişkileri Yönetmenleri lacivert, Girişimci Şubelerdeki Müşteri İlişkileri Yönetmenleri turkuvaz, Bireysel şubelerdeki Müşteri İlişkileri Yönetmenleri ise turuncu olarak masalarının arkasındaki panolarla ayrıştırılıyor. Ayrıca şubeye girildiği andan itibaren şube segmentlerini gösteren ayaklı renkli kutucuklarla müşteriler yönetmenlere yönlendiriliyor.

Tüm bankacılık işlemlerinin numaratörden numara alınarak yapıldığı yeni Halk Bankası şubelerinde, Müşteri İlişkileri Yönetmenleri için müşterilere özel hizmet vermek amacıyla yeni konsepte göre tasarlanmış özel mekanlar bulunuyor.

Türkiye'deki bütün şubelerin hem teknik alt yapılarının hem de dekorasyonlarının yenilenmesi amacıyla başlatılan çalışmaların ağırlık merkezini öncelikle ele alınan doğu ve güneydoğudaki şubeler oluşturuyor.

TÜRK MİMAR VE MÜHENDİSLERLE ÇALIŞMAYI TERCİH ETTİK

Başkan Remzi Kozal, yenileme çalışmalarında Türk mimar ve mühendislerle çalışmayı tercih ettiklerini belirterek, "Bu proje ile bir yılda yenilediğimiz şube sayısı ve yenilenen şubelerde verilen hizmetin kalitesi açısından ulaşılması zor bir rekora imza attık" dedi.

Yeni konsept uygulaması ile yalnızca şubelerin dekorasyonu değil bilgi-işlem altyapısının da en ileri teknolojilerin kullanımına yönelik olarak tamamen yenilendiğini belirten Kozal, sözlerine şöyle devam etti: "Tanıtım çalışmalarımızda gösterdiğimiz gayret ve heyecanın, projeye yansıyarak ve Halk Bankası'nın 'sınırsız bankacılık' anlayışını tam anlamıyla ifade edebilmesini hedefliyoruz. Tüm müşterilerimize Halk Bankası'nın gün geçtikçe çeşitlenen zengin ürün portföyünü en üst

düzeyde kalite ile sunma gayreti içindeyiz."

Kozal, yenilenen tüm şubelerde standart uygulamalar başlattıklarını belirterek şöyle konuştu: "Şubeleri segmentlere ayırdık ve Girişimci, Kurumsal, Bireysel, Ticari olarak belirleyerek renklere böldük. Şimdi müşteri ilişkileri alanında hizmet veren arkadaşlarımızın her biri farklı renklerde Halk Bankası'na özel tasarlanmış mekanlarda hizmet veriyor ve böylece müşterilerimiz şubeye girdikleri andan itibaren hangi temsilciyle görüşeceklerini biliyor. Her müşterimizi şubeye girdiği andan itibaren standart olarak ilan panoları ve yönlendirme tabelaları ile bilgilendirerek tüm şubelerimizin dışında verdiğimiz hizmetlerle ilgili bilgilendirme yapıyoruz."

Remzi Kozal, proje başladığından beri özellikle Anadolu'da şubelerin meraklı ziyaretçilerin akınına uğradığını bildirdi.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title