Haberler

Halk Bank, Eto ile Kredi Protokolü İmzaladı…

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde Hizmet Veren Edremit Ticaret Odası (Eto), Halk Bank ile Yeniden Kredi Protokolü İmzaladı. Anlaşma Kapsamında 100 Bin YTL Olan Kredi Limiti 250 Bin YTL'ye Çıkartıldı.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde hizmet veren Edremit Ticaret Odası (ETO), Halk Bank ile yeniden kredi protokolü imzaladı. Anlaşma kapsamında 100 bin YTL olan kredi limiti 250 bin YTL'ye çıkartıldı.

Halk Bank Edremit Şubesi, ETO yönetimi ile olan mevcut kredi protokolünü yenileyerek limit yükseltti. Halk Bank Şube Müdürü Nuray Özden ile Yönetmen Yardımcıları Nuran Günay ve Yakup Süren, ETO Başkanı Erol Ürer, ETO Toplantı Salonu'nda kredi protokolünü imzaladı. Törende konuşan Nuray Özden, piyasa şartlarını göz önünde bulundurarak, kredi limitlerini yükselttiklerini söyledi. Özden, "Daha önceden bankamız ETO üyelerine 36 ay vadeli 100 bin YTL kredi imkanları sunmaktaydı. Bu yeni protokol sayesinde artık üyeler, yine 36 ay vadeli fakat 250 bin YTL'ye kadar kredi alma imkanına kavuşacaklar. Protokol kapsamında oda üyelerine finansal destek kredisi kullandırılacak olup, uygulanacak faiz oranı da yüzde 0.5 (binde 5) eksik olarak uygulanacaktır" dedi.

Katılımcılar huzurunda protokol anlaşmalarını imzalayan şube müdürü Özden ve ETO başkanı Ürer, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

(SŞ-MŞ)

03.05.2007 16:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title