Haberler

Halit Ergenç'in Oy Pusulasında 'Farklı Damga' Krizi

Güncelleme:

Ünlü oyuncular Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti Etiler'de oy kullandı. Ergenç'in, kabine girerken oy pusulasında bir damga fark etmesi kısa süreli krize yol açtı.

Ünlü oyuncular Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde oy kullandı. Ergenç'in, kabine girerken oy pusulasında bir damga fark etmesi kısa süreli bir krize yol açtı.

KISA SÜRE BEKLEDİLER

Ünlü oyuncu Halit Ergenç oyunu kullanmak için oyuncu eşi Bergüzar Korel ile birlikte Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi. Kısa bir süre sıra bekleyen çift daha sonra oyunu kullandı.

DAMGA KRİZİ

Oy pusulasını aldıktan sonra kabine giren Ergenç kısa süre sonra geri çıkarak oy pusulasının değiştirilmesini istedi. Kısa süreli bir krize yol açan pusulasında farklı bir damgadan ötürü Ergenç'in oy pusulası değiştirildi. Oy pusulası değiştirilen Ergenç daha sonra tekrar kabine girerek oyunu kullandı.

"ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN"

Oyunu kullanan Halit Ergenç "Ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah hayırlı olur. Neyse halkın iradesi o çıkacaktır" dedi. Basın mensuplarının oy pusulasını değiştirmesine ilişkin soru üzerine Ergenç "Oy pusulasında bir damga izi gibi bir şey vardı. Dolayısıyla değiştirmek istedim" diye konuştu.

"GÖREVİMİZİ YAPTIK"

Ergenç'in eşi Bergüzar Korel ise "Görevimizi yaptık, oyumuzu kullandık. Herkes oyunu kullansın" şeklinde konuştu. Öte yandan Oyuncu İlker Aksın da, Korel ve Ergenç çiftiyle aynı okulda oyunu kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bergüzar Korel Halit Ergenç Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (70)

bulut:

Evet akşama akp nin başarısını kutlayacağız

84
58
yanıtYanıtla
uluğbey:

Biz barış istemiyoruz

57
56
yanıtYanıtla
hdpMobil-ANDROID:

hdpye doğru haydi

43
62
yanıtYanıtla
isimsiz:

İnşallah HDP ye vermiştir

41
64
yanıtYanıtla
w:

Kan tüccarlığı yapmak isterse versin.

yanıt16
yanıt18
AZERi:

Sonuna kadar Erdoğan!!!

55
43
yanıtYanıtla
tose:

Bu GEZİ Zekalıyı sevmiyorum. !!!!

42
22
yanıtYanıtla
hdpMobil-ANDROID:

hdp

16
42
yanıtYanıtla
bekir:

Ailece mhp ye attik

26
27
yanıtYanıtla
mehmet nuriMobil-ANDROID:

gezici ya arkadaş mutlaka bir sey bulacak hain hem ekmegini ye bu ülkenin hemde bölücülerle ayni yolda yurü

26
22
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title