Haberler

Halis Toprak'ın Londra'daki Evi Rekor Fiyata Satıldı

Halis Toprak'ın Londra'daki evinin rekor fiyata satıldığı bildirildi.

Halis Toprak'ın Kuzey Londra'da bulunan Toprak Mansion ismindeki evine verilen fiyat, durgun bir dönem yaşayan emlak piyasasını da şaşkına çevirdi. Barnet semtindeki Toprak Mansion'un geçtiğimiz hafta 50 milyon pounda, Kazakistanlı milyarder Horelma Peramam'a satıldığı öğrenildi.

Son birkaç yıldır satışta olan evin bulunduğu Bishops Avenue isimli yolda, Brunei ve Suudi Arabistan sultanlarının da evleri var. Evin önünde eski Yunan mimarisini andıran direkler, bakır çatı, 20 kişilik Türk hamamı, camdan köprüsü olan yüzme havuzu bulunuyor.

Horelma Peraham'ın Toprak Mansion'a; Heliport, sinema, squash kortu, spa ve güzellik salonu yaptıracağı açıklandı. 4 farklı mutfağı bulunan eve Kazakistanlı yeni sahibinin ne zaman taşınacağı merakla bekleniyor.

Toprak Mansion'u Glentree isimli emlak satış ofisinde satan Trevor Abrahamson, evin rekor değerde bir fiyata satıldığını ve bu bedeli hak eden bir yapı olduğunu söyledi.

Halis Toprak'ın kendi yaptırdığı fakat yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle hiç oturmadığı eve 30-50 milyon pound arası değer biçilmişti. Satıştan sonra evin Toprak Mansion olan isminin Royal Mansion olarak değiştirileceği bildirildi.

(HU-İÖZ-İÖZ-GS-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title